KORISNICI ŠIROM SVETA PRIJAVILI: Ponovo ne radi Instagram!
Foto: Shutterstock

Posle sinoćnog pada Fejsbuka, Instagrama i Vacapa u trajanju više od šest časova, korisnici su ponovo počeli da prijavljuju pad Instagrama.

Korisnici prijavljuju da se više od pedeset posto objava, kako u fidu, tako i u samim storijima, ne učitava prilikom objavljvanja.

Što se tiče Fejsbuka i Vacapa, za sada korisnici nisu prijavili probleme u radu ovih mreža, ali sudeći po jučerašnjem događaju, nažalost, šansa da će i ove mreže biti u povremenom prekidu je izvesna.

Podsetimo, jučerašnji pad Fejsbuka, Instagrama i Vacapa, rezultovao je i padom ličnog bogatstva Marka Zakenberga, vlasnika pomenutih aplikacija i to u visini od 7 milijardi evra.

Prvo su pale društvene mreže i servisi za poruke u vlasništvu Fejsbuka, Instagram, Votsap i Fejsbuk mesindžer, a zatim je usledilo prijavljenje sličnih problema od strane korisnika na Amazonu, TikToku, Snepčetu i drugim.

Potom je veliki broj korisnika prijavio probleme i sa pretraživačem Gugl, dok su se nedugo zatim desili problemi i sa multinacionalnim kompanijama internet provajdera T-mobajl, Verajzon i AT&T.

Kako navode strani mediji, na desetine hiljada korisnika ovih provajdera širom sveta ostalo je bez internet konekcije.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading