Gigatron festival mobilnih telefona
Gigatron

Moderni pametni telefoni su savršeni partneri za savršeno leto. Zato je leto pravo vreme za Festival mobilnih telefona u Gigatronu. Da li ste već posetili Gigatron i proverili uz koji brend telefona ove sedmice dobijate popuste i poklone?

Uživajte u omiljenoj muzici, spotovima, serijama ili video-igrama, ćaskajte sa prijateljima i rodbinom, zabavite se na društvenim mrežama, pravite selfije i super fotografije, snimajte vlogove, strimujte…

Gigatron festival mobilnih telefona

Gigatron

 

Sve to možete uz moderan pametni telefon koji ovog leta možete kupiti uz popust ili poklon, na čak 24 mesečne rate. Uz to, ukoliko brigu o svom novom telefonu prepustite DDOR osiguranju, moći ćete u potpunosti da se opustite i uživate u svim čarima leta, bez straha.

Prodajni lanac kompanije Gigatron čine čak 62 prodavnice širom Srbije, uključujući i 7 prodavnica „megastore“ tipa, a najveća od njih je Gigatron Internet prodavnica. Megastore prodavnice pružaju najbolje iskustvo kupovine za one koji se odluče za tradicionalan način kupovine, zahvaljujući vrlo širokom asortimanu, velikom broju parking mesta i najstručnijim prodavcima.

Gigatron festival mobilnih telefona

Gigatron

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading