FILM DANA „Avijatičareva žena“
Foto: Promo/Schutterstock
Eksploziv zona

Promo

 

 

21.00 Prva

Eksploziv zona

Ovaj ponedeljak od 21.00 rezervisan je za „Eksploziv Zonu“ i priču pod nazivom „Neobični običaji“. Pojedini običaji na Balkanu su toliko bizarni da današnji čovek teško da može da poveruje da su se zaista i poštovali. Da li znate šta je lapot, a šta podruga? Možete li da zamislite da su Srbi ubijali svoje stare ili da je na Kosovu i Metohiji bilo normalno da jedan muž ima dve žene? Da krvne osvete i magijskih rituala i vračanja ima i danas u nekim delovima Srbije.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

13.00 RTS1

Otpisani

Na vest da je Adolf Hitler napao Sovjetski Savez, grupa mladih skojevaca odlučuje da formira ilegalnu grupu da bi se suprotstavili Vermahtu. Prvo moraju da oslobode članicu štaba iz glavne bolnice koju je Gestapo uhapsio, a u drugom da dignu u vazduh nemačku garažu. Uloge: Dragan Nikolić, Voja Brajović, Predrag Miki Manojlović, Vladan Holec, Rade Marković, Slobodan Aligrudić, Stevo Žigon.

Avijatičareva žena

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Avijatičareva žena

Kristijan, avijatičar, dolazi u posetu svojoj ljubavnici Ani u sedam ujutru da bi joj rekao da raskida s njom zato što mu je žena trudna i sele se u Pariz. Anin novi ljubavik Fransoa vidi Kristijana i Anu kako izlaze iz zgrade zajedno i pomisli da su i dalje u vezi. Ana odbija da razgovara s njim. Kada je primetio Kristijana sa njemu nepoznatom ženom, pomišlja da mu je to supruga i odlučuje da počne da ih prati... Uloge: Filip Marlo, Mari Rivier, An-Lori Meri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading