televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Znojem do love

Foto: IMDB

 

 

RTS1 00.00

Znojem do love

Ovaj film zasnovan je na istinitoj priči Danijela Luga, bodibildera iz Majamija, koji je želeo da živi američki san. Danijel odlučuje da bude čovek od akcije i kuje plan kako bi došao do novca koji bi mu to i omogućio. On poziva svog kolegu bodibildera Adrijana i bivšeg zatvorenika Pola da kidnapuju kolumbijskog biznismena Viktora Keršoa i iznude celo bogatstvo od njega. Uloge: Mark Volberg, Ed Haris, Dvejn Džonson, Entoni Maki.

Visina

Foto: IMDB

 

 

23.15 B92

Visina

Grečen Bler, agent FBI, na letu za Vašington dobija neobičnu ponudu od muškarca pored kojeg sedi u avionu. On joj objašnjava da će avion uskoro biti otet i nudi joj novac ako mu pomogne da izbegnu otmicu i sigurno slete. Kada grupa profesionalnih kradljivaca preuzme avion i počne da traži u njemu skriveni plen, Grečen će morati da učini sve da spase putnike i spreči pad aviona. Uloge: Deniz Ričards, Dolf Lundgren.

Putnik 57

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Putnik 57

Opasnog međunarodnog teroristu Čarlsa Ranea policija već godinama uzaludno nastoji da uhvati, ali joj on uvek u poslednjem trenutku izmakne. Međutim, kad Rane kod plastičnog hirurga na Floridi pokuša da promeni fizionomiju, FBI ga napokon uhapsi i odluči da ga prebaci u Los Angeles. Raneov put i put stručnjaka za antiterorističku delatnost Džona ukrstiće se na avio-liniji za Los Anđeles, gde FBI odvodi kriminalca na suđenje. Uloge: Vesli Snajps, Brus Pejn.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading