FILM DANA „Specijalne operacije“
Foto: Promo/Schutterstock
Specijalne operacije

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Specijalne operacije

Dva bivša agenta, specijalizovana za tzv. „crne operacije“, moraju da prebace dve tajanstvene žene iz zatvora koji prestaje sa radom. Elitna jedinica plaćenika napada zatvor u potrazi za zatvorenicama. Kako se otkriva njihov identitet, tako vođa operacije shvata da je upleten u nešto mnogo krupnije nego što naslućivao. Uloge: Stiven Sigal, Stiv Ostin, Majkl Pare.

Eksploziv Zona

Promo

 

 

20.55 Prva

Eksploziv Zona

Ovaj ponedeljak od 21.00 rezervisan je za „Eksploziv Zonu“ i priču „Paranormalna Srbija“. U nekoliko priloga videćemo da su i naši preci su verovali da ovaj svet delimo sa raznim bestelesnim, vidljivim i nevidljivim silama. Njih su se plašili. Sa njima su se borili i nadmudrivali. Verujete li da sve može da se objasni? Ni mi. Verujete li u postojanje sila van granica poznatog? I mi. Ulaskom u dimenziju natprirodnog, ulazimo i u večitu dilemu o kojoj je svaki čovek bar jednom razmišljao. Jesmo li sami? „Eksploziv Zonu“ večeras na Prvoj od 21.00 vodi Ana Rajković.

Kuća kraljevog namesnika

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Kuća kraljevog namesnika

Kuća kraljevog namesnika u Delhiju bila je dom britanskih vladara u Indiji. Nakon 300 godina toj vladavini došao je kraj. Lord Mauntbaten je 1947. preuzeo mesto poslednjeg namesnika, sa zadatkom da preda Indiju njenom narodu. Uloge: Hju Bonevil, Džilijan Anderson.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading