televizor
Foto: Promo/Schutterstock
UEFA Euro 2024: Srbija – Engleska

Promo RTS

 

 

20.50 RTS1

UEFA Euro 2024: Srbija – Engleska

Prvi protivnik na Evropskom prvenstvu 2024,  Srbiji će biti reprezentacija Engleske. Najvažnija stvar u vezi sa utakmicom je da su u Nemačku svi igrači došli zdravi i spremni. Pobeda protiv Švedske u Stokholmu popravila je raspoloženje među igračima ,ali svakako je da će tim koji se prvi put kvalifikovao na šampionat dati sve od sebe da napravi dobar rezultat. Posebno je bilo značajno što ekipa nije primila gol, tek drugi put u prethodnih 12 utakmica. "Igrali smo utakmice gde smo često primali više golova nego što je trebalo. MIslim da kao tim, treba da se branimo bolje, i verujem da će sada biti bolje", rekao je Strahinja Pavlović. Teško je predvideti sastav i neće se znati ko će početi meč do 90 minuta pred start utakmice. Engleska je jedan od favorita za osvajanje turnira, pa samim tim i u grupi. Ovaj rival, finalista sa prethodnog Evropskog prvenstva ima probleme sa nekim povređenim igračima. "Mislim da je nepotrebno govoriti o manama Engleske. Jer ih ili ima malo ili ih uopšte nema, ako neko izostane, zameni ga jednako dobar igrač", kazao je Nemanja Gudelj. Ipak, reprezentativci obećavaju da će dati sve od sebe, u svakoj utakmici pa i u meču sa jednom od najboljih ekipa na svetu. Komentator je Aleksandar Stojanović.

Slavuj

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Slavuj

U Australiji 1825. godine mlada irska osuđenica Kler, odsluživši sedmogodišnju kaznu, očajnički želi da se oslobodi svog nasilnog gospodara poručnika Hokinsa koji odbija da je oslobodi optužbe i koji počini strašan čin nasilja nad njenom porodicom. Ne mogavši da osigura pravdu od britanskih vlasti, Kler odluči da progoni britanskog oficira kroz surovu tasmanijsku divljinu, nameravajući da se osveti. Prisiljena je da zatraži pomoć mladog aboridžinskog tragača Bilija, koji je takođe obeležen traumom iz sopstvene prošlosti ispunjene nasiljem. Uloge: Ašling Frančozi, Bajkali Ganambar.

Mamurluk 3

Foto: IMDB

 

 

22.10 Prva

Mamurluk 3

Prošle su dve godine otkako su momci u izmaglici droge krstarili sumnjivim kvartovima Las Vegasa, te se oporavljali od otmice, pucnjave i hajke narko-mafije u Bagkoku. Film, Stu i Daug sretno žive dosadnim životima kod kuće. Zadnje što su čuli o magnetu za nevolje, Lesliju Čou, bilo je da je završio u tajlandskom zatvoru. Jedini član Vučjeg čopora koji nije zadovoljan je Alan. Još ne našavši svrhu svoga života, crna ovca grupe skinula se s lekova i predala svojim prirodnim impulsima, što za Alana znači nepostojanje granica, sve dok ga kriza ne natera da napokon potraži nužnu pomoć. A ko će se bolje pobrinuti da napravi prvi korak od njegova tri najbolja prijatelja? Uloge: Tod Filips, Bredli Kuper.

Pobesneli Maks: Auto-put besa

Foto: IMDB

 

 

00.05 Superstar

Pobesneli Maks: Auto-put besa

Ulični ratnik Maks Rokatanski pridružuje se bandi preživelih koji beže kroz pustoš u oklopnom vozilu imperatorke Furioze. Oni su napustili tvrđavu kojom gospodari Imortan Džo, od koga su uzeli nešto nenadoknadivo. Razjaren, gospodar rata postrojava svoju bandu i okrutno juri pobunjenike u izuzetno napetom uličnom ratu koji sledi. Uloge: Tom Hardi, Šarliz Teron, Hju Kejs-Bern.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading