televizija
Foto: Promo/Schutterstock
Prave mućke

Foto: IMDB

 

 

petak

23.00 Prva

Prave mućke

Heri radi kao kustos za medijskog tajkuna Lajnola i smišlja razrađen plan kojim želi da ga navuče na kupovinu falsifikovane Moneove slike. U tome mu pomaže predivna prvakinja u rodeu Puznovski, čija je uloga da uveri tajkuna kako je ona prava i jedina naslednica te slike. Ali pokaže se da je prevaru teže izvesti od očekivanja, pa se njih dvoje nađu u urnebesnim situacijama dok pokušavaju da izvedu sve što treba da obave posao do kraja. Uloge: Kolin Fert, Kameron Dijaz.

Stari Henri

Foto: IMDB

 

 

Subota

00.00 RTS1

Stari Henri

Farmer Henri živi na svom imanju u Oklahomi sa sinom Vajatom. Kada im se na farmi jednoga dana pojavi osedlan konj bez jahača, Henri prateći tragove otkriva ranjenog naoružanog čoveka sa punom torbom novca. On dovodi neznanca kući kako bi ga izlečio, a pred vratima mu se pojavljuju trojica jahača koji se predstavljaju kao predstavnici zakona. Uloge: Tim Blejk Nelson, Stiven Dorf.

Pravedno ubistvo

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 B92

Pravedno ubistvo

Njujorški detektivi Tom Turk Kovan i Dejvid Ruster Fisk su pred krajem detektivske karijere i pitanje je vremena kada će otići u zasluženu penziju. Partneri su već trideset godina, pa su postali i najbolji prijatelji. Ali kada dođe vreme da se povuku i iza sebe ostave lopove, ubice i sve ostalo što nosi posao detektiva, njih dvojica ne mogu to da urade. Pre nego što predaju značke, ostao je još jedan zločin koji bi trebalo rešiti - okrutno ubistvo zloglasnog makroa koje je, čini se, povezano s jednim njihovim starim, rešenim slučajem. Uloge: Al Paćino, Robert de Niro.

Stanlio i Olio

Foto: IMDB

 

 

subota

22.00 BLIC TV

Stanlio i Olio

Stanlio i Olio, najčuveniji komični duo na svetu, pokušavaju da ponovo ožive svoje filmske karijere posle Drugog svetskog rata tako što kreću na iscrpljujuću pozorišnu turneju po Velikoj Britaniji - koja će se pretvoriti u njihovu labudovu pesmu. Uloge: Stiv Kugan, Džon Rajli, Nina Arijanda.

 

Ponovo kod kuće

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Star life

Ponovo kod kuće

Sveže razvedena, Alis odlučuje da započne sa novim načinom života i seli se u rodni grad Los Anđeles sa svoje dve mlade ćerke. Tokom izlaska povodom njenog četrdesetog rođendana Alis upoznaje tri ambiciozna mlada filmska producenta kojima je potreban krov nad glavom. Alis dozvoljava ovim momcima da se privremeno usele kod nje, međutim njihov dogovor dobija neočekivani obrt. Nova neverovatna porodica i sveža romansa biće u krizi kada se Alisin bivši muž pojavi sa koferom u rukama. Uloge: Ris Viderspun, Majkl Šin.

Slavuj

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Slavuj

U Australiji 1825. godine mlada irska osuđenica Kler, odsluživši sedmogodišnju kaznu, očajnički želi da se oslobodi svog nasilnog gospodara poručnika Hokinsa koji odbija da je oslobodi optužbe i koji počini strašan čin nasilja nad njenom porodicom. Ne mogavši da osigura pravdu od britanskih vlasti, Kler odluči da progoni britanskog oficira kroz surovu tasmanijsku divljinu, nameravajući da se osveti. Prisiljena je da zatraži pomoć mladog aboridžinskog tragača Bilija, koji je takođe obeležen traumom iz sopstvene prošlosti ispunjene nasiljem. Uloge: Ašling Frančozi, Bajkali Ganambar.

Mamurluk 3

Foto: IMDB

 

 

nedelja

22.10 Prva

Mamurluk 3

Prošle su dve godine otkako su momci u izmaglici droge krstarili sumnjivim kvartovima Las Vegasa, te se oporavljali od otmice, pucnjave i hajke narko-mafije u Bagkoku. Film, Stu i Daug sretno žive dosadnim životima kod kuće. Zadnje što su čuli o magnetu za nevolje, Lesliju Čou, bilo je da je završio u tajlandskom zatvoru. Jedini član Vučjeg čopora koji nije zadovoljan je Alan. Još ne našavši svrhu svoga života, crna ovca grupe skinula se s lekova i predala svojim prirodnim impulsima, što za Alana znači nepostojanje granica, sve dok ga kriza ne natera da napokon potraži nužnu pomoć. A ko će se bolje pobrinuti da napravi prvi korak od njegova tri najbolja prijatelja? Uloge: Tod Filips, Bredli Kuper.

 

Nemoguća misija: Razilaženje

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

18.00 Star Movies

Nemoguća misija: Razilaženje

Tokom misije pronalaženja ukradenog plutonijuma Itan Hant izabere da spase svoj tim umesto za završi misiju, dozvolivši da nuklearno oružje dođe u posed opasne mreže vrhunski obučenih operativaca koji žele da unište civilizaciju. Sada kada je sve u opasnosti, Itan i njegov IMF tim primorani su da se udruže s agentom CIA da bi sprečili potencijalnu nuklearnu katastrofu. Uloge: Tom Kruz, Sajmon Peg, Ving Rejms, Rebeka Ferguson, Henri Kavil.

Pobesneli Maks: Auto-put besa

Foto: IMDB

 

 

nedelja

00.05 Superstar

Pobesneli Maks: Auto-put besa

Ulični ratnik Maks Rokatanski pridružuje se bandi preživelih koji beže kroz pustoš u oklopnom vozilu imperatorke Furioze. Oni su napustili tvrđavu kojom gospodari Imortan Džo, od koga su uzeli nešto nenadoknadivo. Razjaren, gospodar rata postrojava svoju bandu i okrutno juri pobunjenike u izuzetno napetom uličnom ratu koji sledi. Uloge: Tom Hardi, Šarliz Teron, Hju Kejs-Bern.

Bezizlazan položaj

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 Cinemania

Bezizlazan položaj

Tokom leta na obali Nantaketa Niko i Tili doživljavaju predivnu romansu. Međutim, kada Nikov brat terorista stigne u Ameriku, Niko mora da se suprotstavi svojoj porodici da bi zaštitio ženu koju voli i hiljade nevinih ljudi. Ovaj triler inspirisan je terorističkim napadom u Bostonu tokom maratona... Uloge: Skot Adkins, Indija Ajsli, Džejms Remar.

Kuća kraljevog namesnika

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Kuća kraljevog namesnika

Kuća kraljevog namesnika u Delhiju bila je dom britanskih vladara u Indiji. Nakon 300 godina toj vladavini došao je kraj. Lord Mauntbaten je 1947. preuzeo mesto poslednjeg namesnika, sa zadatkom da preda Indiju njenom narodu. Uloge: Hju Bonevil, Džilijan Anderson.

Profesor i ludak

Foto: IMDB

 

 

utorak

21.00 Cinemania

Profesor i ludak

Sastavljanje Oksfordskog rečnika započeto je 1857. godine i bilo je jedan od najambicioznijih i najrevolucionarnijih projekata. Profesor Džejms Marej preuzeo je izazov stvaranja najopsežnijeg rečnika, ali je znao da će njemu i njegovom timu biti potrebno nekoliko decenija da obuhvate sve poznate definicije. Uloge: Mel Gibson, Šon Pen, Natali Dormer.

Nerazumni čovek

Foto: IMDB

 

 

sreda

21.00 Cinemania

Nerazumni čovek

Profesor filozofije Eb Lukas predaje na Univerzitetu Brejlen. Ali muče ga brojni problemi. Pati od depresije i vrtoglavica, impotentan je i puno pije. Uskoro započinje vezu sa studentkinjom Džil, a njegov život se naglavačke okreće nakon jednog potpuno neočekivanog događaja. Uloge: Hoakin Finiks, Ema Stoun, Parker Pouzi.

Doba sutrašnjice

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Doba sutrašnjice

U ogromnoj pustinjskoj oazi kraljica leži na samrti dok njen sin princ putuje kroz divljinu u nadi da će pronaći mitski lek koji bi joj spasao život. Nakon što umakne nasilnim motociklistima predvođenim Vorlordom i njegovom desnom rukom, princ upoznaje robota-ubicu Eš, koja se nalazi u potrazi za vlastitom dušom. Uloge: Džejms Franko, Mila Jovović, Lusi Lu, Snup Dog.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading