televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dobrodošli u džunglu

Foto: IMDB

 

 

23.30 Prva

Dobrodošli u džunglu

Nakon nezgode s brodom, ekipa marketinških stručnjaka nasukala se na tropsko ostrvo naseljeno opasnim tigrovima i zmijama i još smrtonosnijim poludelim ljudima, bez ikakvih izgleda da će biti spaseni. Neko od njih mora da preuzme stvari u svoje ruke i postane glavni, a najbolji kandidat za to je poremećeni bivši trener marinaca i stručnjak za preživljavanje u divljini Storm Rotšild. Uloge: Žan-Klod van Dam, Adam Brodi.

Ubistvo u Beloj kući

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Ubistvo u Beloj kući

Detektiv vašingtonskog Odeljenja za ubistva Regis Harlan pozvan je u Belu kuću da istraži ubistvo jedne od radnica. Ali svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe Nik mu ne dozvoljava slobodno kretanje i pokušava da ga svim silama udalji sa slučaja. Nepokolebljivi Regis nastavlja istragu, a tragovi sve pouzdanije vode do vrha, možda i do samog predsednika Amerike. Uloge: Vesli Snajps, Danijel Benzali.

Muškarci, žene i deca

Foto: IMDB

 

 

22.15 RTS2

Muškarci, žene i deca

Grupa srednjoškolaca i njihovi roditelji snalaze se u doba interneta koji im je promenio odnose, komunikaciju, sliku o samima sebi i ljubavne živote. Ovaj film dotiče se pitanja poput kulture video igara, anoreksije, neverstva, želje za slavom i razmenom nezakonitih materijala na internetu. Na iskušenju su svi ljudi i svi odnosi, a protagonosti biraju različite puteve - neki su tragični, neki ulivaju nadu. Ali ono što ostaje jasno jeste da su telefoni, tableti i kompjuteri drastično promenili naše društvo. Uloge: Kejtlin Dever, Rozmari Devit, Ansel Elgort.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading