FILM DANA „Izbačeni iz koloseka“
Foto: Promo/Schutterstock
Izbačeni iz koloseka

Foto: IMDB

 

 

21.05 RTS1

Izbačeni iz koloseka

Čarls, marketinški stručnjak iz Čikaga je mentalno iznuren svojom nesposobnom suprugom Deanom i ćerkom Ejmi čiji težak oblik dijabetesa zahteva eksperimentalno lečenje koje će ih koštati čitave ušteđevine. Ponudivši se da mu plati kartu za voz jer nije imao novca, Lusinda Haris se dopadne Čarlsu i oni ubrzo stupaju u vezu. Otišavši u sumnjivi hotel, napadne ih čovek koji Lusindu siluje i ukrade im novčanike. Kasnije ga pozove i uceni ga, tražeći Čarlsu veliku sumu da ne bi rekao njegovoj supruzi. Čarls smišlja plan kako da se sam odbrani... Uloge: Klajv Oven, Dženifer Aniston, Vensan Kasel.

Dva brata

Foto: IMDB

 

 

23.45 Prva

Dva brata

Jednog hladnog jutra usred Viktorije, dva brata dolaze u svoj roditeljski dom s namerom da ubiju svog poočima Rodžera. Terijev i Džefov motiv je jednostavan – ubiti poočima kako bi njihova majka na samrti promenila svoj testament da on ništa ne nasledi. Ubistvo su isplanirali do poslednje sitnice, ali na jedno nisu računali – da moraju provesti ceo dan zajedno. Stare zamerke, drugačiji pogledi na svet i mučna prošlost još više će ova dva brata okrenuti jednog protiv drugog. Ovo je tragična komedija o porodičnoj odanosti i ubistvu – jer na kraju krajeva „krv nije voda“. Uloge: Klejton, Džejkobson, Šejn Džejkobson.

Sam protiv svih

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Sam protiv svih

FBI agent Nil Šo dobija zadatak da vodi istragu slučaja, a da o rezultatima izveštava isključivo svoju nadređenu Eleonoru Huks. Ali, ubrzo Šo shvata da je upravo on postao glavni osumnjičeni i da je pokrenuta akcija njegovog hapšenja. Uloge: Vesli Snajps, En Arčer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading