televizor
Foto: Promo/Schutterstock
13 sati: Tajni vojnici Bengazija

Foto: IMDB

 

 

22.45 RTS1

13 sati: Tajni vojnici Bengazija

Libija, 2012. godine. CIA ima nezvaničnu bazu u Bengaziju, a grupa plaćenika, nekadašnjih vojnika, tamošnje je obezbeđenje. Gadafijev režim je pao i u državi je bezvlašće, klima je napeta, slabo kontrolisane naoružane grupe su svuda po gradu. Američki ambasador u Libiji dolazi u posetu i odseda nedaleko od baze CIA, gde ga napadnu dobro naoružani militanti. Jedini sposobni da ga izvuku jesu plaćenici... Uloge: Džon Krasinski, Pablo Šrajber, Džejms Bedž Dejl.

filmovi

Foto: IMDB

 

 

20.00 B92

Izgubljeni grad Z

Britanski arheolog Persi je 1925. krenuo u istraživanje amazonske prašume kako bi pronašao antičku civilizaciju, legendarni grad Z, navodni Eldorado. Eldorado je opsesija mnogih istraživača, arheologa, pustolova. Ali svaka ekspedicija koja je pokušala da ga pronađe završila je katastrofom. Uloge: Čarli Hanam, Tom Holand, Sijena Miler.

Mamurluk u Bangkoku

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Mamurluk u Bangkoku

Stju, Alan i Dag putuju u egzotični Tajland na Stjuovo venčanje. Posle nezaboravne momačke večeri u Las Vegasa, Stju ne želi ništa da rizikuje. Međutim, stvari ne idu uvek onako kako je planirano. Ono što se dogodi u Vegasu možda ostaje u Vegasu, ali ono što će se dogoditi u Bangkoku ne možete ni da zamislite. Uloge: Tod Filips, Bredli Kuper, Zak Galifanakis.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading