televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zagoreo

Foto: IMDB

 

 

23.10 Prva

Zagoreo

Šef kuhinje Adam Džouns je imao sve, a sve je i izgubio. Rok-zvezda s dve Mišlenove zvezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg lošeg momka pariske ugostiteljske scene svaki put bi učinio sve - drugačije. Jedino do čega mu je stalo jeste uzbuđenje stvaranja eksplozije ukusa. Međutim, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvezdicu koju Mišlen dodeljuje, a njemu neprestano izmiče, moraće da pridobije na svoju stranu one najbolje, uključujući prelepu Helen. Uloge: Bredli Kuper, Sijena Miler.

Betmen i Robin

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Betmen i Robin

Doktor Viktor Frajs je želeo da zamrzavanjem sačuva telo svoje pokojne žene. Eksperiment je, nažalost, pošao naopako i doktor se pretvorio u zlog gospodina Ledenog koji sada mora da živi na temperaturama ispod nule. Ledeni odlučuje da zamrzne Gotam i sve njegove žitelje i da napravi večnu zimu. U međuvremenu se pojavljuje i žena smrtonosnog poljupca - Otrovna Ajvi. Uloge: Džordž Kluni, Arnold Švarceneger, Uma Terman...

Neboder

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Neboder

U središtu filma je mladi doktor Robert Lejng, koji se seli u novu, luksuznu zgradu koju je dizajnirao ekscentrični arhitekta gospodin Rojal, koji se smestio u predivnom stanu na vrhu zgrade. Iako Rojal tvrdi kako je izgradio ovaj neboder kako bi podstakao promene, taj brutalni betonski blok odiše atmosferom klasne svađe između stanara... Uloge: Tom Hidlston, Džeremi Ajrons, Sijena Miler.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading