televizija
Foto: Promo/Schutterstock
T-34

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS1

T-34

Radnja avanturističke akcijske ratne drame Alekseja Sidorova, koji je najširoj publici poznat po režiji televizijske serije „Sašina brigade“, odvija se na pozadini velikih bitki u Drugom svetskom ratu, a koncentrisana je oko borbe dvojice tenkista, dojučerašnjeg kadeta Ivuškina, kojeg igra Aleksandar Petrov, i nemačkog asa Jagera. Ivuškin na legendarnoj „trideset četvorci“ izaziva nemačkog tenkovskog asa i njegove „pantere“. Uloge: Aleksandar Petrov, Irina Staršenbaum, Viktor Dobronravov...

Mamurluk u Vegasu

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Mamurluk u Vegasu

Dva dana pre svog venčanja Dag odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Filom i Stjuom i bratom svoje verenice Alanom na ludo momačko veče za koju su se sva četvorica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sledećeg jutra probude sa nezapamćenim mamurlukom, niko od njih ne može se ničega setiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Daga nema doslovno nigde! Uloge: Bredli Kuper, Ed Helms, Zak Galifanakis, Heder Grejam, Džastin Barta, Džefri Tambor.

Dred

Foto: IMDB

 

 

23.00 B92

Dred

Radnja filma smeštena je u budućnost na tlu koje je nekada bilo Amerika. Na ruinama ove države sagrađen je ogroman grad od 800 miliona stanovnika pod nazivom Megagrad 1. U toj alternativnoj budućnosti jedino šta sprečava totalnu anarhiju i haos jesu sudije, specijalno trenirani policajci koji imaju pravo da presude počiniocu zločina na licu mesta. Ali stopa kriminala je toliko visoka da sudije jedva uspevaju da reaguju na šest odsto slučajeva gde je neophodna njihova zaštita i asistencija. Uloge: Karl Urban, Olivija Tirlbi, Lena Hedi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading