televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Mesečev pad

Foto: IMDB

 

 

petak

21.00 B92

Mesečev pad

Nepoznata sila izbacuje Mesec iz svoje orbite i to utiče na planetu Zemlju. Josida Fouler je ubeđena da zna kako da popravi problem koji je nastao s gravitacijom i da spase čovečanstvo. Ali njoj veruju samo bivši ljubavnici i jedan potpuni autsajder. Da li će Josinda uspeti? Uloge: Hale Beri, Patrik Vilson, Džon Bredli.

Antihrist

Foto: IMDB

 

 

petak

23.40 RTS2

Antihrist

Film „Antihrist“ reditelja Larsa fon Trira govori o ožalošćenom paru koji odlazi u šumu, u kolibu nazvanu „Raj", kako bi zacelio slomljena srca i pokušao da popravi brak. Muž koji je psihijatar nada se da će uspeti da pomogne svojoj ženi da se suoči s bolom i osećanjem krivice tako što će je navesti da se suoči sa svojim najvećim strahovima. Međutim, priroda uzima kormilo u svoje ruke i stvari počinju da se odvijaju neočekivano. Odlazak u šumu nije bio dobra ideja ni za jedno od njih dvoje. Uloge: Viljem Defo, Šarlot Genzbur.

Poslednji vitezovi

Foto: IMDB

 

 

petak

22.35 UNA TV

Poslednji vitezovi

Klajv Oven je Rajden, vešti ratnik koji nakon godina izgnanstva ponovo okupi stare saborce kako bi uništili korumpiranog cara i time konačno osvetili njihovog preminulog gospodara. Uloge: Klajv Oven, Morgan Friman, Šore Agdašlu.

T-34

Foto: IMDB

 

 

subota

23.25 RTS1

T-34

Radnja avanturističke akcijske ratne drame Alekseja Sidorova, koji je najširoj publici poznat po režiji televizijske serije „Sašina brigade“, odvija se na pozadini velikih bitki u Drugom svetskom ratu, a koncentrisana je oko borbe dvojice tenkista, dojučerašnjeg kadeta Ivuškina, kojeg igra Aleksandar Petrov, i nemačkog asa Jagera. Ivuškin na legendarnoj „trideset četvorci“ izaziva nemačkog tenkovskog asa i njegove „pantere“. Uloge: Aleksandar Petrov, Irina Staršenbaum, Viktor Dobronravov...

Dred

Foto: IMDB

 

 

subota

23.00 B92

Dred

Radnja filma smeštena je u budućnost na tlu koje je nekada bilo Amerika. Na ruinama ove države sagrađen je ogroman grad od 800 miliona stanovnika pod nazivom Megagrad 1. U toj alternativnoj budućnosti jedino šta sprečava totalnu anarhiju i haos jesu sudije, specijalno trenirani policajci koji imaju pravo da presude počiniocu zločina na licu mesta. Ali stopa kriminala je toliko visoka da sudije jedva uspevaju da reaguju na šest odsto slučajeva gde je neophodna njihova zaštita i asistencija. Uloge: Karl Urban, Olivija Tirlbi, Lena Hedi.

Trka 2

Foto: IMDB

 

 

subota

18.10 RTS2

Trka 2

Nakon što je dve godine proveo u zatvoru zbog učestvovanja u ilegalnim trkama, Roi ne želi da učestvuje u ilegalnoj zimskoj trci koja se proteže od Bergena do Murmanska u severnoj Rusiji. Ali onda sazna da na trci učestvuju njegova kćerka i njen momak i situacija se menja. Uloge: Andres Basmo Kristijansen, Vegar Hoel, Stig Frod Henriksen.

Mamurluk u Vegasu

Foto: IMDB

 

 

subota

21.00 Prva

Mamurluk u Vegasu

Dva dana pre svog venčanja Dag odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Filom i Stjuom i bratom svoje verenice Alanom na ludo momačko veče za koju su se sva četvorica zaklela da je nikad neće zaboraviti. Međutim, kada se trojica momaka sledećeg jutra probude sa nezapamćenim mamurlukom, niko od njih ne može se ničega setiti. Njihov hotelski apartman u potpunosti je uništen, a mladoženje Daga nema doslovno nigde! Uloge: Bredli Kuper, Ed Helms, Zak Galifanakis, Heder Grejam, Džastin Barta, Džefri Tambor.

Novembarski čovek

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 B92

Novembarski čovek

Piter Devero je izuzetno opasan i vrhunski istreniran CIA agent kojeg će misija vrlo lične prirode povući iz penzije. On mora da zaštiti svedoka Alis, koja bi mogla da otkrije šta se krije iza decenijama stare zavere. Uskoro otkriva da je i sam postao meta svog bivšeg prijatelja i saradnika Dejvida. Rastu sumnje u postojanje dvostrukog agenta i Devero više nikome ne može da veruje. Uloge: Pirs Brosnan, Olga Kirilenko, Luk Brejsi.

Kalibar 9

Foto: IMDB

 

 

nedelja

00.15 Prva plus

Kalibar 9

Milano, današnjica. Fernando, sin Uga Pijace, napravio je uspešnu karijeru branioca, dok je njegova majka Neli dala sve od sebe da ga zadrži podalje od sveta gde se istakao njegov otac, gangster. Kada nestane sto miliona evra, ljaga pada na Fernandovo ime, naročito kada se ispostavi da je prevarena kompanija zapravo služila kao paravan za mafijaške poslove. Uloge: Marko Boci, Barbara Buše.

Mula

Foto: IMDB

 

 

nedelja

00.30 Superstar

Mula

Erl Stoun je čovek u svojim osamdesetim koji je bankrotirao. Kada mu ponude posao gde treba samo da vozi, to mu izgleda prilično lako, ali Erl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Njegov zadatak je da prevozi drogu iz jednog grada u drugi. To mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju „teret“, a njega proglase glavnim rukovodiocem. Uloge: Klint Istvud, Bredli Kuper, Taisa Farmiga.

Mandarine

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 Cinemania

Mandarine

Ovo je veoma dirljiva priča o ljudima koji se nađu unutar ratnog vihora ni krivi ni dužni, koji ne podržavaju ni prvu ni drugu stranu. Urushadze, koji je i napisao scenario, nas suptilno uvodi u ovu nesvakidašnju priču tako što se centrira na likovima, sa moćnim narativom koji u prvi plan stavlja ljude, a ne sam rat. Upravo zbog toga ovaj projekat ne pršti od akcionih scena pucnjava ili borbi, što biste verovatno očekivali od filma kome u opisu stoji ratni, nego je sva pažnja konkretno usmerena na čovekoljublje, humanost i antiratnu propagandu, što je i osnovna poruka ovog filma. Glavna uloga: Lembit Ulfsak

Zečja rupa

Foto: IMDB

 

 

ponedeljak

21.00 Cinemania

Zečja rupa

Film je snimljen prema Pulicerom nagrađenoj drami američkog dramskog pisca i pesnika. Dramska radnja zatiče nekad srećni bračni par osam meseci nakon smrti njihovog sina jedinca. Pokušaj normalnog života tek je prividna igra u kojoj oboje nastoje da nađu smisao i razlog. Uloge: Nikol Kidman, Aron Ekhart, Dajana Vist.

 

utorak

21.00 Cinemania

Glasovi

Na prvi pogled Džeri je simpatičan momak. Zgodan je, druželjubiv, pun optimizma i voli životinje. Ali ima probleme. Ozbiljne. Njegov psihoterapeut ga stavlja na strog režim antipsihotika, jer kad Džeri prestane da uzima lekove, glasovi se vrate: pas ga uverava da je dobar momak, a mačka ga stalno podseća da je poremećeni idiot kog niko ne može da voli. Odlučan da dokaže mački da nije u pravu, Džeri poziva saradnicu Fionu da izađu na večeru. Uloge: Rajan Renolds, Džema Arterton, Ana Kendrik.

Dug put do dna

Foto: IMDB

 

 

četvrtak

21.00 Cinemania

Dug put do dna

Uoči dočeka Nove godine poznati TV voditelj namerava da skoči sa vrha londonskog oblakodera i okonča svoj život. Međutim, sa istom namerom, ali s različitim razlozima za samoubistvo, na isti krov dolaze: jedna samohrana majka, zatim drska tinejdžerka, ali i muzičar koji je postao pica dostavljač. Umesto skoka u ambis, nesuđene samoubice i potpuni neznanci sklapaju međusobno dogovor da će ostati živi makar do Dana zaljubljenih... Uloge: Pirs Brosnan, Toni Kolet, Aron Pol, Rozamund Pajk.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading