televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Diverzija

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Diverzija

Ekipa iz odseka za narkotike kreće u misiju uklanjanja jednog od najopasnijih kartela na svetu. Misija se završila uspešno, a pri tom je zaplenjena ogromna količina novca i droge narko dilera. Ali, tokom akcije je nestalo 10 miliona dolara. To je početak nevolja za tim čiji članovi jedni za drugim padaju pod mecima kartela koji želi da svoj novac povrati. Uloge: Arnold Švarceneger, Sem Vortington.

Preživeti noć

Foto: IMDB

 

 

23.45 PRVA

Preživeti noć

Goro je zločinački um koji smišlja pljačku velikog tajnog skrovišta zlata porodice Rosini. Međutim, Goro i njegovi plaćenici ne znaju da je jedan od Rosinijih gostiju visoko uvežbani strani tajni agent koji se ne bori samo da spase taoce i zlato, već i svoju ugroženu porodicu. Uloge: Dolf Lundgren, Natali Burn.

Okupacija u 26 slika

Foto: IMDB

 

 

22.20 RTS2

Okupacija u 26 slika

Tri mladića - Hrvat, Italijan i Jevrejin su najbolji prijatelji u predratnom Dubrovniku. Kada njihovu zemlju okupiraju nacisti i ustaše preuzmu vlast, idilični grad postaje mesto terora i jezivih pokolja. Prijatelji sada moraju da se svrstaju u različite strane u sveopštem sukobu. Uloge: Frano Lasić, Boris Kralj, Milan Štrljić, Stevo Žigon, Zvonko Lepetić, Bert Sotlar, Boris Dvornik.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading