televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Devojka iz voza

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Devojka iz voza

Glavna junakinja ovog trilera je Rejčel, koja svako jutro putuje istim vozom i prolazi pored kuće u kojoj je nekada živela, prisećajući se života koji je nepovratno izgubila. U mnoštvu ušuškanih prigradskih domova pogled joj iznova luta do jednog u kom živi srećan bračni par. Međutim, stvarnost je daleko od te idilične slike, a Rejčel će ubrzo saznati šta se krije iza zatvorenih vrata savršenog doma. Uloge: Emili Blant, Rebeka Ferguson.

Na nišanu

Foto: IMDB

 

 

22.25 RTS1

Na nišanu

Američka drama-triler „Na nišanu“, nastala po motivima iz prve tri novele o Bobiju Liju Svagera, autora Stivena Hantira, po kojima je 2007. godine snimljen istoimeni film sa Markom Volbergom u glavnoj ulozi. Ova uzbudljiva serija sa Rajanom Filipom u glavnoj ulozi, prati priču Boba Lija Svagera, visoko odlikovanog veterana koji se ponovo vraća u akciju kako bi sprečio planirano ubistvo predsednika. Kada Svagerov bivši komandant Isak Džonson zatraži njegovu stručnost u tajnoj operaciji, Svager otkriva da je u pitanju neka nameštaljka i mora učiniti sve što je u njegovoj moći da zaštiti svoju porodicu, ali i svoj obraz. Uloge: Rajan Filip, Šantel Vansanten, Sintija Adaj-Robinson, Edi Maklintok, Omar Eps...

Širom zatvorenih očiju

Foto: IMDB

 

 

22.05 Superstar

Širom zatvorenih očiju

Doktor Vil Harford oženjen je lepom Alis koja radi kao kustos. Alis jedne večeri priznaje svom suprugu jednu od svojih seksualnih fantazija, nakon čega Bil postaje neizmerno ljubomoran, a potom i opsednut njenom fantazijom. Iako se radi samo o mašti, Bil ne može iz glave da izbije pomisao da neko drugi dodiruje njegovu suprugu... Uloge: Tom Kruz, Nikol Kidman.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading