televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pokajnik

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pokajnik

Tom Karter je pljačkaš koji je tokom karijere ukrao devet miliona dolara iz nekoliko manjih banaka duž SAD. Bez hapšenja, bez otkrivanja identiteta. Nakon što upozna Ani, Tom želi da napusti posao i počne novi život s voljenom ženom. Naravno da stvari neće ići tako glatko. Dva mlada FBI agenta, kojima je dodeljen njegov slučaj, odlučuju da tih devet miliona dolara zadrže za sebe, a usput da smeste Tomu ubistvo njihovog nadređenog. Uloge: Lijam Nison, Kejt Volš.

Neprijatelj pred vratima

Foto: IMDB

 

 

22.05 RTS1

Neprijatelj pred vratima

Vasilij Zajcev, najpoznatiji sovjetski snajperista, dolazi u Staljingrad i učestvuje u prelomnoj bici Drugog svetskog rata. Brzo pokazavši izuzetnu streljačku veštinu, Vasilij Zajcev, u uslovima teških gradskih borbi, uz pomoć komesara za propagandu Danilova, postaje legenda Crvene armije, podiže moral saborcima, a kod neprijatelja stvara strah. Zbog toga nemačka vojska protiv njega šalje majora Keniga, takođe vrhunskog snajperistu, čime počinje opasna igra mačke i miša. Uloge: Džad Lou, Džozef Fajns, Ed Haris, Rejčel Vajs, Bob Hoskins.

Poslednji samuraj

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Poslednji samuraj

Kacumoto je poslednji vođa samuraja, koji su posvetili svoje živote spasavanju vladara i zemlje. Međutim, vremena su se promenila, kao i vrednosti, ono za šta su samuraji živeli i borili se više ne postoji. Ipak, Kacumoto ne želi da se povuče bez borbe. Spojiće se njegova ratna staza i kapetana Nejtana Algrena, heroja američkog građanskog rata koji dolazi u Japan da se bori sa samurajima. Uloge: Tom Kruz, Ken Vatanabe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading