EMISIJA DANA „Na večeri kod Hristine Popović“
Foto: Promo/Schutterstock

22.00 RTS1

Na večeri kod Hristine Popović

Promo RTS

 

 

Na večeri kod Hristine Popović

Jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije, Hristina je svojom neobičnom večerom izazvala sasvim sigurno najviše polemike u ovoj sezoni serijala Na večeri kod... Ćerka čuvene Sonje Vukićević iskreno je govorila o svom životu, željama pa i ulogama koje je ostvarila dok su neke detalje otkrili i njena ćerka Luča i najbolja drugarica. Hristina je i na pijaci bila isto onoliko zabavna koliko je to bio slučaj za samom večerom a gosti nikako nisu mogli da pretpostave šta se krije iza imena predjela "Lagani Peking"  koji je i izazvao salve komentara. Mnogo pesme, smeha i duhovitih opaski videćete na večeri kod Hristine koja je i žurkom za kraj uspela da nasmeje i iznenadi ekipu Biber.

Panišer

Foto: IMDB

 

 

00.00 Superstar

Panišer

Frenk Kestl je mnogo puta u svom životu gledao smrti u oči. Uspeo je da preživi i konačno pokušao da živi normalnim životom, sa suprugom Marijom i sinom Vilom. Ali, zločinac Hauard Sent mu ubija celu porodicu, a njega teško ranjava. Shvativši da zakon nije dovoljan, Frenk kreće u svoju osvetničku misiju... Uloge: Tom Džejn, Samanta Matis, Markus Džons, Džon Travolta.

Mimo zakona

Foto: IMDB

 

 

20.00 PRVA PLUS

Mimo zakona

Demijan je na uslovnoj slobodi, ali pronalazi stare ortake kako bi pronašao novac. Plen iz poslednje akcije, zbog koje je završio u zatvoru je zakopan, ali pre čitave decenije. Demijana je tada uhapsio šerif Taker. Uloge: Luk Gos, Val Kilmer.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading