televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Igraj svoju igru 3

Foto: IMDB

 

 

20.55 Prva

Igraj svoju igru 3

Došao je trenutak za smeliju, rizičniju i spektakularniju pljačku. Deni Oušen ponovo predvodi tim, što znači da nema grube igre. Niko ne sme da strada. Osim prevarantskog bogataša iz Vegasa Vilija Banka. Oušenova ekipa planira da ga udari tamo gde ga najviše boli: po novčaniku. Na veče otvaranja Bankovog novog otmenog kazino-tornja „Banka“ svaka okrenuta karta i bačena kocka će se završiti pobedom igrača. Oušenova ekipa planira da udari na Bankov ponos i pobrine se da njegov toranj nikada ne dobije prestižnih „pet dijamanata“. To je samo početak prevare. Momci su rešili da sruše „Banku“. Uloge: Al Paćino , Džordž Kluni, Bred Pit, Met Dejmon…

Metak u glavu

Foto: IMDB

 

 

23.30 B92

Metak u glavu

Plaćeni ubica Džim sa svojim partnerom Luizom odlazi da obavi zadatak: moraju da smaknu Henka, bivšeg policajca koji je nečasno otpušten sa službe. Nakon uspešno obavljenog posla odlaze po isplatu u lokalni bar gde sve kreće po zlu. Uloge: Silvester Stalone, Džejson Momoa, Kristijan Slejter.

Kod kuće je najlepše

Foto: IMDB

 

 

18.15 RTS2

Kod kuće je najlepše

Pola je lepa i ambiciozna mlada žena s neobičnim poslom - bavi se kroćenjem maminih sinova koji ni u srednjim tridesetim ne mogu da se odvoje od roditeljske kuće. Njen novi klijent je šarmantni muškarac koji ima zanimljiv posao, dobar automobil, strasno voli jedrenje, kao i lepu kuću sa finim roditeljima u njoj. Pola ima lukav plan: mamine sinove zavede da se zaljube u nju, odvoji ih od kuće i onda ih ona ostavi zato što su nezreli. Ali ovoga puta zaljubljuje se ona. Uloge: Metju Makonahi, Sara Džesika Parker, Keti Bejts.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading