televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Vazdušni most

Promo RTS

 

 

20.05 RTS1

Vazdušni most

Radnja serije vodi nas u proleće 1944. godine. U trenutku završnice Drugog svetskog rata, u selu Pranjani u podnožju Suvobora, u toku je najveća pojedinačna akcija spasavanja američkih i savezničkih pilota u istoriji svetskog vazduhoplovstva, poznata kao Operacija „Halijard“. „Vazdušni most“ je priča o trojici braće Jovića i njihovoj porodici, razapetoj između suprotstavljenih ideologija. Dok se Mirko bori u odredima Jugoslovenske vojske u otadžbini, Sreten se pridružio partizanima. Ilija, najmlađi muški naslednik koga otac Kosta želi da sačuva, rastrzan je između dve strane. Uloge: Žarko Laušević, Petar Božović, Nela Mihailović, Radovan Vujović...

Mrak

Promo RTS

 

 

22.00 RTS1

Mrak

„Mrak“ obrađuje temu života u stalnom strahu. Radnja se dešava u vreme martovskog pogroma na Kosovu i Metohiji nakon Uskrsa 2004. godine. Obrađuje temu života u stalnom strahu srpske devojčice Milice koja, nakon što su joj otac i ujak nestali, ostaje s majkom i dedom u sablasnoj kući. Porodicu čuvaju prijateljski nastrojeni pripadnici italijanskog KFOR-a čija prekomanda menja sve. Uloge: Slavko Štimac, Danica Ćurčić, Miona Ilov.

Igraj svoju igru

Foto: IMDB

 

 

21.00 Prva

Igraj svoju igru

Za manje od 24 sata nakon što je pušten na uslovnu slobodu, Deni Oušn okuplja tim vrhunskih prevaranata u nameri da ukrade 150 miliona dolara - za jednu noć! Meta je nemilosrdni preduzetnik Teri Benedikt. Benedikt kontroliše tri najveća kazina u Las Vegasu... i Oušnovu seksepilnu bivšu ženu. Na bilo kom drugom mestu, oni bi bili negativci, ali Oušn i njegova ekipa se drže pravila: Nemoj nikoga da povrediš. Ne kradi od onih koji to ne zaslužuju. Igraj igru kao da nemaš šta da izgubiš. Šta kažeš, da ili ne? Uloge: Džordž Kluni, Met Dejmond, Endi Garsija, Bred Pit, Džulija Roberts.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading