televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Zločinački um

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Zločinački um

Radnja se vrti oko neobičnog projekta američke vlade u kojoj okorelom, opasnom i nepredvidljivom osuđeniku na smrt usađuju sećanja, tajne i sposobnosti poginulog CIA agenta da bi dovršio važan zadatak koji će sprečiti katastrofu svetskih razmera. Uloge: Rajan Rejnolds, Kevin Kostner.

Klopka za muškarce

Foto: IMDB

 

 

23.20 Prva

Klopka za muškarce

Kad se radi o varanju milionera, Maksin Koners i njena kćerka Pejdž prave su profesionalke. Prvo ih Maksin namami do oltara, a zatim Pejdž natera na neveru. Mamica se sporazumno razvede, pa kreću u lov na sledeću žrtvu - ovoga puta na odbojnog milionera Vilijama Tensija. Međutim, Pejdž je napravila kardinalnu grešku i zaljubila se u mladog konobara. Sada Maksin mora da pazi na kćerku i Tensijev novac kako ne bi izgubila najbolju partnerku koju će ikada imati. Uloge: Sigurni Viver, Dženifer Lav Hjuit, Džejson Li, Rej Liota, Džin Hekman.

Trezor

Foto: IMDB

 

 

21.00 CINEMANIA

Trezor

Dve sestre koje nisu u sjajnim odnosima su primorane da se udruže kako bi spasle brata iz kandži lokalnog gangstera. Dobijaju zadatak da opljačkaju banku i na prvi pogled se čini da će to biti jedna obična pljačka i da sve ide po planu, ali pravi problemi nastaju kada ih menadžer banke odvede u podzemni trezor. Tu počinju da se dešavaju čudne stvari, a njima je sve jasnije da nije u pitanju samo obična banka. Uloge: Džejms Franko, Frančeska Istvud, Tarin Mening.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading