televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Van kontrole

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Van kontrole

Svakodnevni odlazak na posao za Rejčel se pretvorio u noćnu moru kad je u saobraćajnoj gužvi naletela na stranca sa kojim je započela svađu jer je odbila da se pomeri. Jednostavno se našla u pogrešno vreme na pogrešnom mestu, a on će pokušati da uništi sve do čega joj je stalo. Razočaran u život, psihički nestabilan i nasilan, stranac se odlučuje za osvetu, pa počinje da je prati po celom gradu u nameri da ubije nju i njene najbliže. Uloge: Rasel Krou, Karen Pistorijus.

Bal monstruma

Foto: IMDB

 

 

22.15 Superstar

Bal monstruma

Henk i njegov sin Sani rade kao zatvorski čuvari. Henk je strog, rasistički vaspitan čovek koji sina smatra nesposobnim i kukavicom. Nakon jedne teške svađe s ocem, Sani izvrši samoubistvo. Nekoliko dana posle, Henka na ulici zaustavlja crnkinja Leticija i moli ga da odveze njenog teško povređenog sina u bolnicu. On odlučuje da pomogne, ali dečaku nažalost nema spasa. Sledećih dana Henk često posećuje Leticiju na poslu, a njihovo intenzivno druženje ubrzo prerasta u ljubavnu vezu. Uloge: Bili Bob Tornton, Hali Beri, Hit Ledžer.

Tomazo

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Tomazo

„Tomazo“ je priča o američkom umetniku koji živi u Rimu sa svojom mlađom suprugom, Evropljankom Niki, i njihovom trogodišnjom ćerkom Didi, pokušavajući da pomiri svoje nove početke s burnom prošlošću koja ga prati. Pitanje da li ostareli i namučeni reditelj može da pronađe sreću u ulozi supruga i oca muči glavnog junaka Tomaza, koga režiser Ejbel Ferara predstavlja sa nežnošću i razumevanjem. Uloge: Vilijam Defo, Kristina Čirijak, Ana Ferara.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading