televizor
Foto: Shutterstock/Schutterstock
Zagoreo

Foto: IMDB

 

 

22.40 Prva

Zagoreo

Šef kuhinje Adam Džouns je imao sve, a sve je i izgubio. Rok-zvezda s dve Mišelinove zvezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg lošeg momka pariske ugostiteljske scene svaki put bi učinio sve - drugačije. Jedino do čega mu je stalo jeste uzbuđenje stvaranja eksplozije ukusa. Međutim, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvezdicu koju Mišelin dodeljuje, a njemu neprestano izmiče, moraće da pridobije na svoju stranu one najbolje, uključujući prelepu Helen. Uloge: Bredli Kuper, Sijena Miler.

Dobrodošli u džunglu

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Dobrodošli u džunglu

Nakon nezgode s brodom, ekipa marketinških stručnjaka nasukala se na tropsko ostrvo naseljeno opasnim tigrovima i zmijama i još smrtonosnijim poludelim ljudima, bez ikakvih izgleda da će biti spaseni. Neko od njih mora da preuzme stvari u svoje ruke i postane glavni, a najbolji kandidat za to je poremećeni bivši trener marinaca i stručnjak za preživljavanje u divljini Storm Rotšild. Uloge: Žan-Klod van Dam, Adam Brodi.

Blic

Foto: IMDB

 

 

21.45 SUPERSTAR

Blic

Policija jugoistočnog Londona je u frci, detektiv Brent je napao policijskog psihijatra, šefova žena je nastradala u strahovitoj automobilskoj nesreći, a crnkinja inspektorka pokušava da se snađe u zloglasnoj policijskoj stanici. Kada serijski ubica kojeg su mediji nazvali „Blic“ počne svoj krvavi šou, stvari će se još više pogoršati za sve troje. Uloge: Džejson Stejtam, Pedi Konsidajn, Ejdan Gilen.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading