televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

Petak

Male tajne velikog latino zavodnika

20.00 Prva plus

Kad ga 80-godišnja bogatašica ostavi zbog mlađeg muškarca nakon 25 godina uspešnog braka, razmažena i švorc muška sponzoruša Maksimo primoran je da uzme stvar u svoje ruke, verovatno prvi put u svom nekada raskošnom životu. Ostareli žigolo nema izbora osim da potraži smeštaj kod svoje otuđene sestre, udovice Sare i 10-godišnjeg sestrića Huga. Odlučan da se vrati luksuznom životu, Maksimo koristi Huga da bi se upoznao sa bogatom udovicom - i uči da ljubav i poverenje treba zaslužiti. Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hajek, Rob Lou.

Kad ljubav zakasni

Foto: IMDB

 

 

Petak

20.13 Blic TV

Kad ljubav zakasni

Uspešni mladi advokat Radmilo već je godinama zaljubljen u lepu Beograđanku Ljiljanu. Uprkos tome što je najpoželjniji neženja svog malog grada, on odoleva svim primamljivim bračnim ponudama i ostaje odlučan u nameri da Ljiljana bude njegova žena. Sa druge strane, Ljiljana sanjari o braku sa Momčilom koji u presudnom trenutku pokazuje svoje pravo lice i odbija da se oženi Ljiljanom. Tako ona iz čistog prkosa pristaje da se uda za Radmila i oni zajedno odlaze u Palanku. Dok Radmilo ne može da dočeka prvu bračnu noć i sakrije ljubav i strast koju oseća prema svojoj ženi, za nju je to noćna mora i trenutak u kome će mu priznati da ga ne voli i da ne može da bude njegova žena. Uloge: Brankica Sebastijanović, Miloš Biković, Jovana Stojiljković.

Horizont

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 B92

Horizont

Džerod i Ilejn otputovali su u Južnu Kaliforniju da provedu vikend s Džerodovim najboljim prijateljem Terijem i njegovom devojkom Kendis za njen rođendan. Ali kad zora svane dva sata ranije u obliku zastrašujućih svetala iz nepoznatog izvora, život kakav su poznavali prestaje da postoji. Dok oni u strahu posmatraju s Terijevih prozora na poslednjem spratu, ljudi iz celog grada izlaze na ulice i bivaju progutani u ogromne vanzemaljske brodove koji su prekrili celo nebo nad Los Anđelesom.  Uloge: Erik Balfur, Skoti Tompson, Britani Danijel.

Pod zvezdama Pariza

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.30 RTS2

Pod zvezdama Pariza

Kristinin život nije lak. Njena usamljena rutina podeljena je između socijalne kuhinje i lutanja pariskim ulicama. U hladnoj zimskoj noći pronalazi Sulija, 8-godišnjeg dečaka iz Burkinabe, kako jeca ispred svog skloništa. Kristina shvata da je izgubljen i da je odvojen od svoje majke. Povezani svojim marginalnim položajem, zajedno kreću na emocionalno putovanje puno nežnosti kako bi pronašli Sulijevu majku u podzemnom svetu Pariza. Uloge: Katrin Fro, Mahmadu Jafa, Dominik Fro.

Gospoda

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 B92

Gospoda

Američki iseljenik Miki Pirson je u Londonu izgradio profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija. Uloge: Metju Makonahi, Kolin Farel, Hju Grant.

Pad Londona

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.00 Prva

Pad Londona

Nastavak svetskog hita Pad Olimpa počinje u Londonu na sahrani britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovu sahranu dolaze najveći svetski lideri. Međutim, ono što počinje kao događaj s najvećim obezbeđenjem pretvara se u smrtonosnu zamku za ubistva najmoćnijih svetskih lidera. Samo tri osobe mogu da zaustave veliku katastrofu: predsednik SAD, njegov šef Tajne službe i engleski MI6 agent koji s pravom ne veruje nikome. Uloge: Džerard Batler, Aron Ekhart, Morgan Friman.

Toma

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.25 SUPERSTAR

Toma

Ovo je biografska priča o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama već i kao jednog velikog boema po ponašanju i u duši. Film prati dve linije radnje 1991. godine, odnos Tome i doktora koji započinje lečenje Tome i kako se to poznanstvo pretvara u prijateljstvo. Druga linija prati Tomin život - od detinjstva u Pečenjevcu preko poznanstva sa Silvanom Armenulić, koje će presudno uticati na njegovu karijeru i privatni život, dostizanja neslućenih visina popularnosti, ali i dna života. Ovo je priča o duši. Uloge: Milan Marić, Tamara Dragičević, Petar Benčina.

Ožiljci

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 Prva plus

Ožiljci

Nakon napada agresivne, ljubomorne uhode, preplašena žena seli se u drugi grad da krene iz početka. Dok u novoj sredini traje njena psihička i fizička borba da prenebregne prošlost, počinje da joj se priviđa uhoda. Ili možda ne?  Uloge: Robin Dan, Stefan Garne-Monten.

Taoci

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.30 B92

Taoci

Porodica Miler uspešna je i bogata. Kajl i Sara su bračni par koji se u trci za novcem međusobno prilično udaljio. Kajl trguje dijamantima, stalno je na putu, na poslu ili na telefonu i nikada nema vremena za porodicu. Imaju ćerku Ejvri, koja je relativno problematična tinejdžerka nad kojom nemaju autoritet. Sve troje postaju taoci u sopstvenoj kući, kada okrutni provalnici reše da se domognu njihovog celokupnog bogatstva. U psihopatskoj igri koju igraju sa svojim zarobljenicima, lopovi će se čak i zabaviti. Ipak, ispod njihove igre stoje veći porivi od samog novca. Uloge: Nikolas Kejdž, Nikol Kidman.

Mardžori Prajm

Foto: IMDB

 

 

Utorak

21.00 Cinemania

Mardžori Prajm

U bliskoj budućnosti u vremenu veštačke inteligencije 86-godišnja Mardžori sa gomilom različitih, bledih uspomena ima zgodnog novog pratioca koji liči na njenog pokojnog muža i programiran je da joj priča priču o njenom životu. Šta bismo zapamtili, a šta zaboravili ako nam je data prilika da biramo? Uloge: Hana Gros, Džon Hem, Tim Robins.

Bitka za Sevastopolj

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 Cinemania

Bitka za Sevastopolj

Nakon nemačke invazije na SSSR, student istorije Ljudmila Pavličenko postaje sovjetski borac u 25. pešadijskoj diviziji Crvene armije. Bori se u bici za Odesu nakon povlačenja iz Odese u odbrani grada Sevastopolja. Nakon potvrđenih 309 ubistava neprijateljskih vojnika snajperom i kasnijeg ranjavanja, poslata je u sklopu sovjetske delegacije u SAD zbog kampanje američke podrške, gde susreće američku prvu damu Elenor Ruzvelt… Uloge: Julija Peresiljd, Evgenije Taganov, Oleg Vasilkov.

Pustinjska prevara

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 Cinemania

Pustinjska prevara

Troje neposlušnih bankara kuju zasebne planove da opljačkaju banku istog vikenda. Šila, koju je nedavno ostavio direktor banke, planira da mu se osveti, predviđajući da će nakon pljačke banke on da izgubi posao. Mladog Stjua podstiče na pljačku njegov najbolji prijatelj. S druge strane, Vuds baš i ne želi da opljačka banku. On želi da se osveti lokalnom milioneru i namerava da opljačka samo njegov sef. Uloge: Alisija Silverston, Vudi Harelson, Džon Čelsi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading