FILM DANA "Sećanja na ubistvo"
Foto: Promo/Schutterstock
Sećanje na ubistvo

Foto: IMDB

 

 

23.50 RTS1

Sećanja na ubistvo

1986. godine u jednoj od provincija Južne Koreje dve mlade žene nađene su mrtve, silovane, vezane i usta zapušenih svojim donjim vešom. Lokalni detektivi Park Du-man i Čo Jong-ko istražuju ubistva ponašajući se grubo i mučeći osumnjičene, ali bez opipljivih rezultata. Detektiv Seo Tae-jun dolazi iz Seula da pomogne u istrazi, uveren da je za smrt žena odgovoran serijski ubica. Kada bude nađena i treća žena ubijena na isti način, pojavljuje se i jedan ozbiljan trag... Uloge: Song Kang-ho, Kim Sang-kjong, Ro-ha Kim.

Horizont

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Horizont

Džerod i Ilejn otputovali su u Južnu Kaliforniju da provedu vikend s Džerodovim najboljim prijateljem Terijem i njegovom devojkom Kendis za njen rođendan. Ali kad zora svane dva sata ranije u obliku zastrašujućih svetala iz nepoznatog izvora, život kakav su poznavali prestaje da postoji. Dok oni u strahu posmatraju s Terijevih prozora na poslednjem spratu, ljudi iz celog grada izlaze na ulice i bivaju progutani u ogromne vanzemaljske brodove koji su prekrili celo nebo nad Los Anđelesom.  Uloge: Erik Balfur, Skoti Tompson, Britani Danijel.

Male tajne velikog latino zavodnika

Foto: IMDB

 

 

20.00 Prva Plus

Male tajne velikog latino zavodnika

Kad ga 80-godišnja bogatašica ostavi zbog mlađeg muškarca nakon 25 godina uspešnog braka, razmažena i švorc muška sponzoruša Maksimo primoran je da uzme stvar u svoje ruke, verovatno prvi put u svom nekada raskošnom životu. Ostareli žigolo nema izbora osim da potraži smeštaj kod svoje otuđene sestre, udovice Sare i 10-godišnjeg sestrića Huga. Odlučan da se vrati luksuznom životu, Maksimo koristi Huga da bi se upoznao sa bogatom udovicom - i uči da ljubav i poverenje treba zaslužiti. Uloge: Eugenio Derbez, Salma Hajek, Rob Lou.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading