mihajlo obrenović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/ŠTO SE BORE MISLI MOJE /Oficijalni trejler

Glumica Jana Ivanović govorila je o svojoj ulozi u filmu "Što se bore misli moje", čija je beogradska premijera sutra u MTS dvorani.

Jana koja igra Katarinu Konstantinović ističe da je ona bila "intrigantan i zanimljiv ženski lik", pošto je bila fatalna žena, mnogi muškarci su bili zaljubljeni u nju, kao i knez Mihailo Obrenović.

"Ono što je još zanimljivije - on joj je bio rođak. Specifična priča. Bila je jaka žena. Po slikama možemo videti da nije bila neka lepotica, ali je zračila unutrašnjom lepotom. Svojim šarmom i inteligencijom je osvajala muškarce", navela je glumica.

Podrška kolega

Ivanović je rekla da je gradeći lik o kome nema video i tonskih snimaka imala slobodu da se zaigra i da sa rediteljem Miloradom Milinkovićem i njegovim koscenaristom Dragoljubom Stojkovićem domašta neke stvari vezane za Katarinu, piše 24sedam. Prema njenim rečima, puno je značila i podrška partnera Dragana Mičanovića, koji igra Mihaila Obrenovića, kao i Nataše Ninković i Nebojše Dugalića, "koji su u toj igri i razmeni dosta pomogli".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading