Majk Bataje
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Glumac i komičar Majk Bataje, koga su fanovi "Breaking Bad" upoznali kao menadžera u Gustavovoj zloglasnoj perionici je preminuo, saznaje američki TMZ. Imao je samo 52 godine.

Majkova porodica je izajvila Bataje umro 1. juna u snu od srčanog udara u svojoj kući u Mičigenu. Njegova sestra Dajana je rekao da je njegova smrt bila veoma iznenadna, jer nije imao srčanih problema.

Porodična izjava o njegovoj smrti je ova: "Veoma će nedostajati onima koji su ga voleli, kao i njegova izuzetna sposobnost da mnogima donese smeh i radost".

Majk se pojavio u 3 epizode ​​od 2011. do 2012. u nagrađivanom AMC hitu kao Denis Markovski, menadžer industrijske perionice veša "Lavanderia Brillante". Peronica, čiji je vlasnik Gustavo Fring, služila je kao maska za met laboratoriju u kojoj su Volter Vajt kog je glumio Brajan Krenston i Džesi Pinkman (Aron Pol) izbacivali tone proizvoda.

Pored svog rada na "Breaking Bad", Majk je bio uspešan komičar, putovao je širom sveta i radio sinhronizacije, kao i pojavljivanja u "The Bernie Mac Show," "Boy Meets World" i "CSI: Miami."

Majk je ostavio 5 sestara, i gomilu nećaka i nećaka, a TMZ-ju je rečeno da su svi shrvani ovim gubitkom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading