PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana (9.6.- 15.6.)
Foto: Promo/Schutterstock
Starski i Hač

Foto: IMDB

 

 

Petak

22.00 PRVA PLUS

Starski i Hač

Ova priča smeštena u sedamdesete u grad Bej Siti govori o dva detektiva, Kenu Hačinsonu i Dejvu Starskom, koji uvek dobijaju najteže slučajeve od šefa kapetana Doubija. Novi partneri moraju da prevaziđu razlike da bi rešili važan slučaj uz pomoć uličnog doušnika Hagija Bera i ubedljivog kriminalca Risa Feldmana. Uloge: Oven Vilson, Ben Stiler, Snup Dog, Vins Von.

Starski i Hač

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 Fox Life

Petogodišnja veridba

Tokom pet godina, svadbeni planovi Toma i Vajolet su odlagani zbog brojnih razočaranja i iznenađenja. Vajolet je primorana da se odseli u Mičigen zbog škole, a Tom je isfrustriran zbog propuštenih poslovnih prilika. Uloge: Džejson Sigel, Kris Prat, Emili Blant.

Posednik

Promo RTS

 

 

Petak

23.55 RTS2

Posednik

Tasja Vos je agent kompanije koja koristi tehnologiju moždanih implantata da uđe u tela drugih ljudi i primora ih da počine ubistvo u korist kompanije. Mada ima poseban dar za ovaj posao, sve što je doživela kod nje izaziva dramatične promene i u svom životu teško obuzdava nasilne porive i sećanja. Kako se mentalni napori pojačavaju, počinje da gubi kontrolu. Uloge: Andrea Rajzboro, Kristofer Abot.

Bandit

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.00 Prva plus

Bandit

Istinita priča o drskom i harizmatičnom pljačkašu banaka. Nakon što je pobegao iz zatvora u Mičigenu, šarmantni kriminalac prelazi u Kanadu i uzima novi identitet. Shvativši da kanadske banke imaju mnogo slabije obezbeđenje nego američke, počinje da ih pljačka, usput se izveštivši u maskiranju. Zbližava se sa starim kriminalcem koji mu pomaže, dok mu je za petama uporni policajac sa svojom ekipom. Uloge: Džoš Duamel, Mel Gibson.

Osveta

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.45 B92

Osveta

Tri preduzetnika se okupljaju na godišnjem lovu. Jedan od njih je poveo i svoju ljubavnicu, seksi Lolitu. Stvari se završavaju loše i ostavljaju ženu polumrtvu. Kada se vrati u život, muško putovanje se pretvara u napetu poteru usred pustinje. Uloge: Matilda Ana Ingrid Luc, Kevin Jansens, Vensan Kolombe.

Uhvati gringa

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Prva

Uhvati gringa

Kriminalac s dugim stažom juri u autu prema Meksičkoj granici kako bi pobegao policiji i uživao u dugom godišnjem odmoru zahvaljujući uspešno odrađenom poslu, ali ništa ne ispada kako je planirao... Završava u ozoglašenom zatvoru „El Pueblito“ u kojem društvo iza rešetaka kontrolišu zatvorenici. Droga se prodaje bez skrivanja, posete su dopuštene stalno, ako su čuvari potplaćeni... Uloge: Mel Gibson, Kevin Balmor, Hesus Očoa.

Trauma centar

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.00 Prva plus

Trauma centar

Sama i zarobljena u izolovanom bolničkom odeljenju mlada povređena žena mora da beži od dvojice ubica koji je progone zbog jedinog dokaza koji ih može povezati s ubistvom - metkom u njenoj nozi. Srećom po nju, policajac veteran dodeljen joj je da je štiti, te on postaje njen zaštitnik kako noć postaje sve opasnija. Uloge: Brus Vilis, Stiv Gutenberg, Niki Velan.

Dobre namere

Foto: IMDB

 

 

Subota

20.25 RTS2

Dobre namere

Elizabet, veterinarska pomoćnica, zaljubljuje se u Maksa koji joj dovodi zlostavljanog psa. Veza postaje ozbiljna i ona spominje brak, ali on se nećka. Istovremeno se kod njega budi ljubomora, misleći da ona ima nešto s njegovim prijateljem Džekom. Lena, Maksova koleginica, shvata da može manipulisati njegovom ljubomorom jer je i sama zaljubljena u njega... Uloge: Dru Barimor, Dženifer Bils.

Nikita

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

23.45 B92

Nikita

Nakon što je osuđena za ubistvo policajca, Nikita mora da izabere između smrtne kazne ili obučavanja u tajnoj vladinoj organizaciji, kako bi postala profesionalni ubica. Od svog sadističkog mentora Boba dobila je novi identitet, stekla nove veštine i počela novi život kao Džozefin, zavodljiva žena koja je zapravo brutalna mašina za ubijanje. Uloge: An Parilo, Mark Duran.

Elizabettaun

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

20.00 Fox Life

Elizabettaun

Nakon što je proizvođač cipela, za kojega radi, njegovom greškom izgubio stotine miliona dolara, Drev Bajlor, nekadašnja velika dizajnerska nada, istog trena je otpušten, zbog čega ga ostavlja i devojka Elen. Deprimiran i očajan, Drev čak i razmišlja o samoubistvu, ali pronalazi novu svrhu u životu kada sazna kako je njegov upravo preminuli otac Mič baš njega odredio da se pobrine za izvršenje poslednje želje. Na putu kući u maleni grad Elizabettaun, Drev upoznaje pomalo čudnovatu stjuardesu Klaru Kolburn, u koju se vremenom zaljubljuje. Uloge: Orlando Blum, Džesika Bil, Kirsten Danst.

Pod lupom

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 Cinemania

Pod lupom

Film o razotkrivanju pedofilije u okviru katoličke crkve temelji se na istinitom događaju iz 2002. godine kada su novinari lista „Boston gloub“ razotkrili najveću pedofilsku aferu u bostonskoj nadbiskupiji, što je izazvalo šok u celoj Americi. Dugogodišnja istraga novinara otkrila je višedecenijska zataškavanja na najvišim nivoima verskog, pravnog i državnog sistema. Oni su započeli talas revolucija širom sveta. Uloge: Majkl Kiton, Mark Rufalo, Rejčel Mekadams.

Tajna operacija

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Tajna operacija

Agent britanske tajne službe se suočava s najtežim zadatkom u karijeri. Naredba je da otkrije i eliminiše terorističku organizaciju koju je oformio zloglasni britanski ekstremista. Uloge: Šon Bin, Šarlot Rempling.

Prvo ubistvo

Foto: IMDB

 

 

Sreda

21.00 Cinemania

Prvo ubistvo

Šef policije Marvin pokušava da reši otmicu, a vremena je sve manje. Nakon što su otac i sin tokom lova videli kako jedan pljačkaš banke puca u drugog, pljačkaš uzima dečaka kao taoca da bi došao do ključa od sefa banke. Uloge: Brus Vilis, Hejden Kristensen.

Bruklin

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 Cinemania

Bruklin

Privučena obećanjima Amerike, Ejlis napušta Irsku i udobnost majčinog doma i upućuje se ka obalama Njujorka. Prvi okovi nostalgije brzo nestaju kada sveža romansa baci na nju opojne čari ljubavi. Uskoro, međutim, njenu poletnost prekida njena prošlost i Ejlis mora da izabere između dve ljubavi, dve zemlje i života koji nude. Uloge: Serše Ronan, Emori Koen, Donal Glison.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading