televizor
Foto: Promo/Schutterstock

Petogodišnja veridba

Foto: IMDB

 

 

21.00 Fox Life

Petogodišnja veridba

Tokom pet godina, svadbeni planovi Toma i Vajolet su odlagani zbog brojnih razočaranja i iznenađenja. Vajolet je primorana da se odseli u Mičigen zbog škole, a Tom je isfrustriran zbog propuštenih poslovnih prilika. Uloge: Džejson Sigel, Kris Prat, Emili Blant.

Pad Olimpa

Foto: IMDB

 

 

22.00 PRVA PLUS

Starski i Hač

Ova priča smeštena u sedamdesete u grad Bej Siti govori o dva detektiva, Kenu Hačinsonu i Dejvu Starskom, koji uvek dobijaju najteže slučajeve od šefa kapetana Doubija. Novi partneri moraju da prevaziđu razlike da bi rešili važan slučaj uz pomoć uličnog doušnika Hagija Bera i ubedljivog kriminalca Risa Feldmana. Uloge: Oven Vilson, Ben Stiler, Snup Dog, Vins Von.

Posednik

Foto: IMDB

 

 

23.55 RTS2

Posednik

Tasja Vos je agent kompanije koja koristi tehnologiju moždanih implantata da uđe u tela drugih ljudi i primora ih da počine ubistvo u korist kompanije. Mada ima poseban dar za ovaj posao, sve što je doživela kod nje izaziva dramatične promene i u svom životu teško obuzdava nasilne porive i sećanja. Kako se mentalni napori pojačavaju, počinje da gubi kontrolu. Uloge: Andrea Rajzboro, Kristofer Abot.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading