televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Biro

Foto: IMDB

 

 

00.05 RTS1

Biro

Uzbudljivi triler „Biro“ prati francuskog obaveštajca Giljoma, kodnog imena Malotru, cenjenog i talentovanog špijuna, koji se vraća u Pariz nakon šestogodišnje tajne misije u Siriji. Pokušava da uspostavi ponovo kontakt sa ćerkom i bivšom ženom, prilagodi se poslovima u Službi, ali i da obuči mladu agentkinju za tajne zadatke u Iraku. Serija je inspirisana svedočanstvima bivših špijuna-ilegalaca, koji su na specijalnim dugogodišnjim misijama živeli pod lažnim identitetom u Severnoj Africi i na Bliskom istoku. Ovu seriju odlikuje jedinstvena priča, odličan tempo i realan pristup, a glavnu ulogu, agenta Gijoma tumači Metju Kasovic.

Virus smrti

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Virus smrti

Mat je komandant specijalnih operacija u mornaričkim snagama SAD-a. On mora da se suoči sa najtežim izazovom svoje dosadašnje karijere - lično mora da preveze najopasnije biološko oružje u najstrože čuvano skladište. Virusna bomba zaključana je na podmornici USS Nju Orleans, sve teče po planu, ali tada ruska teroristička grupa napada podmornicu i uzima posadu za taoce. Njihov plan je da prošire virus u najvećim američkim gradovima. Ispod površine okeana je prava drama, Mat mora da se bori protiv neprijatelja, ali i da pazi da virus ostane zapečaćen. Uloge: Dolf Lundgren, Natali Redford.

Čudo

Foto: IMDB

 

 

01.10 Prva

Čudo

Ogust je desetogodišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno da pohađa školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Bičer. Ogi u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja. Uloge: Dejkob Trembli, Oven Vilson, Džujija Roberts, Izabela Vidovič.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading