FILMSKI PROGRAM "Dobročinitelj", sa Ričardom Girom
Foto: Promo/Schutterstock
Dobročinitelj

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.00 CINEMANIA

Dobročinitelj

Zbog krivice koju oseća nakon nesrećne smrti jednog para, ekscentrični filadelfijski filantrop finansijski pomaže njihovoj trudnoj ćerki i njenom mužu. Tako ovom novopečenom bračnom paru u život uđe ovaj moćni, tajanstveni i posesivni čovek, kojeg je Gir briljantno odglumio. Uloge: Ričard Gir, Dakota Faning, Teo Džejms.

Dan Bastilje

Foto: IMDB

 

 

Petak

21.20 Prva

Dan Bastilje

Majkl je lopov koji se nađe na listi CIA kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Šon, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Majkl samo pion u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rešavanju zavere velikih razmera. Njegov do tada najbolji plen postaje centar policijske istrage, a Šon, protivno naređenju, regrutuje Majkla i obojica tokom 24-časovne potere postaju mete izvora korupcije. Uloge: Idris Elba, Ričard Meden.

Pre ponoći

Foto: IMDB

 

 

Petak

22.00 Prva plus

Pre ponoći

Džesi i Selin suočavaju se sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću - porodicom, romansom i ljubavlju u ranim četrdesetim, dok odgajaju ćerke bliznakinje. Džesi se trudi da održi vezu sa svojim sinom Henkom iz prvog braka, ali njihov odnos je nategnut iako je Henk upravo proveo celo leto sa svojim ocem, maćehom i polusestrama. U međuvremenu, Selin mora da donese tešku odluku u vezi sa svojom karijerom. Uloge: Džuli Delpi, Itan Hok.

Prevarantkinje sa Volstrita

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 Prva

Prevarantkinje sa Volstrita

Ne postoji bolja glumačka postava od muzičkih zvezda Dženifer Lopez i Kardi B za priču o osveti dve striptizete koje udružuju snage protiv muškaraca s Volstrita koji su njihovi klijenti. Pre nego što je Kardi postala megapopularna kao rep zvezda, radila je upravo kao striptizeta u Njujorku. Radnja filma je inspirisana člankom iz Njujork magazina koji je izašao 2016. godine. Uloge: Konstans Vu, Dženifer Lopez, Džulija Stajls, Kardi Bi.

Dobro došli kući

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.45 B92

Dobro došli kući

Brajan i Kejsi su mladi par koji pokušava da obnovi svoju vezu na odmoru u Italiji. Međutim, stvari ne idu baš planiranim tokom. Njih dvoje ubrzo postaju žrtve Frederika, vlasnika imanja na kojem su odseli. Uloge: Emili Rajatkovski, Aron Pol, Rikardo Skamarčo.

Roki Balboa

Foto: IMDB

 

 

Subota

22.00 Prva plus

Roki Balboa

Nakon što od Rokija Balboe izgubi virtuelni bokserski meč koji je privukao veliku pažnju javnosti, aktuelni šampion u teškoj kategoriji Mejson Dikson želi da se osveti pozivajući Italijanskog Pastuva na egzibicioni meč od deset rundi. Na iznenađenje njegovog sina i prijatelja, Roki pristaje da se vrati iz penzije i suoči se s protivnikom koji je brži, jači i trideset godina mlađi. Uloge: Silevester Stalone, Antonio Tarver.

Vratarka

Foto: IMDB

 

 

Subota

23.05 RTS1

Vratarka

Film prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika. Po povratku iz borbe, Ali počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Njenu novu trivijalnu svakodnevicu će narušiti lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost sakrivenu u njihovom stanu. Devojka Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti. Uloge: Rubi Rous, Žan Reno.

Rđava zemlja

Foto: IMDB

 

 

Subota

21.00 CINEMANIA

Rđava zemlja

Detektiv Matijas unajmljen je da uhvati najozloglašenijeg ratnog zločinca iz redova Konfederacije. Dok putuje Divljim zapadom u potrazi za pravdom, susreće odlučnu ženu koja je nešto mnogo više nego što deluje na prvi pogled. Uloge: Mira Sorvino, Kevin Makeli, Trejsi Etkins.

Majkl Klejton

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.15 B92

Majkl Klejton

Majkl Klejton radi u jednoj od najvećih advokatskih firmi u Njujorku. On je među kolegama advokatima poznat kao „domar“ jer već petnaest godina radi iz senke, rešavajući privatne probleme bogatih klijenata. Film se odvija tokom četiri najgora dana u njegovom životu. Uloge: Džordž Kluni, Sidni Polak, Tilda Svinton, Tom Vilkinson.

Buđenje Valhale

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

22.00 Prva plus

Buđenje Valhale

Vođe zaraćenih vikinških klanova sreću se u borbi. Godinama je najstrašniji i najbolji ratnik bio Jednooki. Tih i ubistven, on je uspevao da porazi svakoga s kim se susretao, ali oduvek su svi o njemu mislili više kao o zveri nego ratniku. Odnos je uspostavio jedino s dečakom iz sela koji mu svakoga dana donosi hranu i vodu. Uloge: Mads Mikelsen, Aleksandar Morton.

Blekvej

Foto: IMDB

 

 

Nedelja

21.00 CINEMANIA

Blekvej

Nakon smrti majke, Lilijan se vraća u svoj rodni grad nakon dužeg vremena. Ubrzo privuče pažnju opasnog gangstera i bivšeg policajca Blekveja, ali Lilijan odbija sve njegove pokušaje da joj se približi pa on krene neumoljivo da je uhodi. Mladoj ženi hitno je potrebna pomoć ne bi li izašla iz ralja sociopate, a budući da se meštani ne žele suprotstaviti moćniku, njena poslednja nada je povučeni drvoseča Lester. On i njegov pomalo plah, ali veran kolega Nejt dovoljno su hrabri i ludi da se suprotstave Blekveju. Uloge: Entoni Hopkins, Džulija Stajls, Rej Liota.

Divlji konji

Foto: IMDB

 

 

Ponedeljak

21.00 CINEMANIA

Divlji konji

Detektiv otvara petnaest godina star slučaj nestale osobe, i počinje da sumnja da je nestali dečak ubijen, kao i da je lokalni rančer bio uključen u to. Uloge: Robert Duval, Džejms Franko, Džoš Hartnet.

Srećni princ

Foto: IMDB

 

 

Utorak

21.00 CINEMANIA

Srećni princ

U jeftinom pariskom hotelu pisac Oskar Vajld nalazi se na samrtnoj postelji. Preplavljuju ga sećanja na prošlost koja ga odvode u druga vremena i na druga mesta. Jednom je važio za najslavnijeg čoveka Londona. Zatim ga je isto ono društvo koje ga je obožavalo doslovno razapelo u kulturnim i mondenskim krugovima u kojima se kretao. Pod senkom smrti, on ponovo razmišlja o svojim pokušajima da se pomiri sa svojom ženom Konstans, koja je zbog njega dosta propatila, ali i o odmazdi koja je usledila zbog njegove fatalne ljubavne veze s lordom Alfredom Daglasom. Uloge: Rupert Everet, Kolin Fert, Emili Votson.

Prekidač

Foto: IMDB

 

 

Četvrtak

21.00 CINEMANIA

Prekidač

Jakob je jedan od najboljih istražitelja ubistava u zemlji, poznat među svojim kolegama po brutalnosti kojom se služi pri hvatanju zločinaca. Ali čini se da je beskompromisni detektiv na drugoj strani zakona susreo jednako nemilosrdnog kriminalca. Lukavi i nasilni ubica Lazarus na slobodi je i teroriše čitav grad. U potrazi za Lazarusom, Jakob upoznaje mračan svet izopačenog seksa i nasilja i upada sve dublje u smrtonosnu igru. Uloge: Stiven Sigal, Holi Elisa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading