televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Dan Bastilje

Foto: IMDB

 

 

22.30 Prva

Dan Bastilje

Majkl je lopov koji se nađe na listi CIA kad ukrade torbu koja sadrži više od novčanika. Šon, agent na slučaju, ubrzo shvati da je Majkl samo pion u mnogo većoj igri i ujedno važna karika u rešavanju zavere velikih razmera. Njegov do tada najbolji plen postaje centar policijske istrage, a Šon, protivno naređenju, regrutuje Majkla i obojica tokom 24-časovne potere postaju mete izvora korupcije. Uloge: Idris Elba, Ričard Meden.

 

Red bull soundclash, Lepa Brena vs Senidah, snimak koncerta

Promo RTS

 

 

22.35 RTS1

Red bull soundclash, Lepa Brena vs Senidah, snimak koncerta


Šta bi se dogodilo da Lepa Brena peva „Behute” i „Mišiće”? Ili da Senidah peva „Čik pogodi” i „Robinju” ili da neke od pesama pevaju zajedno? Ne morate da zamišljate, uskoro ćete čuti. Na Donjem Kalemegdanu 2. juna jedna Jugoslovenka - Lepa Brena i jedna Balkanka - Senidah, svaka na svojoj bini, jedna nasuprot druge, sukobiće svoj talenat, kreativu i energiju. Spremite se za muzički spektakl - jugoslovenska ikona pop-folka Lepa Brena i balkanska trap kraljica Senidah, izlaze na scenu u uzbudljivom obračunu jedinstvenog formata! Bilo da ste fanovi jedne ili obe umetnice, bićete počašćeni svežim i jedinstvenim verzijama najvećih hitova Lepe Brene i Senide. RTS vam, odmah nakon koncerta, ekluzivno prikazuje snimak ovog spektakla.

 

Dobročinitelj

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Dobročinitelj

Zbog krivice koju oseća nakon nesrećne smrti jednog para, ekscentrični filadelfijski filantrop finansijski pomaže njihovoj trudnoj ćerki i njenom mužu. Tako ovom novopečenom bračnom paru u život uđe ovaj moćni, tajanstveni i posesivni čovek, kojeg je Gir briljantno odglumio. Uloge: Ričard Gir, Dakota Faning, Teo Džejms.

Peti element

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Peti element

Njujorški taksista Korben Dalas će postati junak u ovoj priči o ljubavi i preživljavanju u dalekoj budućnosti. Čovečanstvo je krenulo prema zvezdama, šireći svoju civilizaciju. Ali svakih 5.000 godina, kada se nakratko otvore vrata paralelnih dimenzija, mračna sila napada naš univerzum. Uloge: Brus Vilis, Mila Jovović.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading