televizor
Foto: Promo/Schutterstock
FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Blekvej

Kada se Lilijan posle dužeg vremena vrati kući u rodni grad na severozapadu Amerike, shvatiće da se mnogo toga promenilo. Bivši policajac, koji je sada šef kriminalne organizacije, počinje da je proganja. Uprkos savetu šerifa da napusti grad, Lilijan odlučuje da mu se suprotstavi. Uloge: Entoni Hopkins, Džulija Stajls, Rej Liota.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

00.40 Prva

Krimi radnje

Luis i Ordel, par sitnih kriminalaca, dolaze na ideju da ucenjuju korumpiranog preduzimača iz Detroitu, Frenka Dosona, koji ima milione na of-šor računima. Frenk i njegova lepa žena, Miki Doson, žive u bogatom predgrađu Detroita. Luis i Ordel odlučuju da kidnapuju Miki, koja pati od dosade i krize identiteta u nesrećnom braku, za milion dolara, uz pretnju Frenku, da ako odluči da ode u policiju, otmičari će samo morati da ga podsete na njegove ilegalne aktivnosti. Šta može da krene naopako? Uloge: Dženifer Eniston, Ajla Fišer, Tim Robins.

Krvavi rat

imbd

 

 

22.00 Superstar

Krvavi rat

Nakon što njegovog partnera brutalno ubije ozloglašeni plaćeni ubica Roug, agent FBI Džek Kroford se zaklinje da će naći ubicu i da će lično osvetiti smrt svog partnera. Ali Rougu se gubi svaki trag. Pojavljuje se tek nakon tri godine, da bi pokrenuo krvavi rat oko teritorije izmedu vođe kineske mafije i vođe japanskih jakuza Šira. Nestrpljiv da jednom za svagda uhvati Rouga, Kroford uvlači svoju ekipu kriminalističkih eskperata u sukob. Uloge: Džejson Stetam, Džet Li, Peter Šinkoda, Devon Aoki.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading