televizor
Foto: Promo/Foto: Shutterstock
FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ubojite namere

Legendarni rendžer Nejtan Vest odvodi šest kadeta na specijalnu vežbu u panamskim prašumama, gde upravo besni oluja. Međutim, u akciji spašavanja pronađena su samo dvojica vojnika, od kojih je jedan teško ranjen. Odmah se pokreće istraga, ali već na samom početku ispitivanja vojnici jasno daju do znanja da će razgovarati samo sa drugim rendžerom. Zapovednik poziva u pomoć bivšeg rendžera i sadašnjeg agenta Agencije za narkotike, Toma Hardija, koji je upravo suspendovan zbog optužbe da je primio mito. Uloge: Džon tarvolta, Samjeul L. Džekson, Koni Nilsen.

FILM DANA

Foto: IMDB

 

 

23.55 Superstar

Zaštitnik

Radnja filma prati bivšeg osuđenika Džona Linka, čija je šesnaestogodišnja ćerka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se Džon donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, igrom slučaja se vraća u „igru“ na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku i ponovo s njom uspostavio roditeljski odnos. Uloge: Mel Gibson, Erin Morijarti, Dijego Luna.

FILM DANA

Promo RTS

 

 

21.45 RTS1

Na večeri kod Ljube Bulajića, finale

Poslednji domaćin Biberića i ove  sezone, šarmatni glumac pobrao je komplimente svojih protivnika koji nisu krili oduševljenje njegovim kulinarskim umećem. Sam glumac otkrio je kako se, na nagovor oca, reditelja, okrenuo glumi, šta misli o svojim dosadašnjim ulogama ali je govorio i o svojim omiljenim hobijima, poput pecanja, mada je o tome i njegov kum imao štošta da kaže. Kako se snašao na pijaci i kako je ugostio raspevane i elegantne Slaniše videćete na večeri koja je kao poslednja, prethodila velikom finalu kada su se konačno obe ekipe u punom sastavu našle oči u oči.Ko je proglasilo pobednika i ko je u ime bolje ekipe nagradu, ček na milion dinara uručio Udruženju samohranih roditelja i porodica dece sa invaliditetom "Plava školjka" iz Beograda videćete u ponedeljak, upravo na večeri kod Ljube Bulajića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading