televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. april)

Promo

 

 

21.00 Superstar

Kalkanski krugovi 2

Posle velikog uspeha prve sezone TV serijala „Kalkanski krugovi“, autorska ekipa predvođena kreatorom serije Đorđem Milosavljevićem u drugoj sezoni donosi još intrigantniju priču koja publiku vraća u poznati Zabran. Novih deset epizoda donose uzbudljive dramske zaplete ispunjene misterijom i natprirodnim moćima kojima se gledaocima približava dolska mitologija. Nakon događaja u prvoj sezoni, glavni likovi Miona i Dejan Matić čine sve što mogu da vrate svoje živote u normalu, ali to, pokazaće se, neće biti nimalo lako, pošto Zabran još nije završio sa njima, a, očigledno, ni oni sa Zabranom. Uloge: Vojin Ćetković, Ivana Zečević, Nataša Ninković, Nina Janković, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Lazar Nikolić, Dejan Cicmilović, Bojana Stojković, Paulina Manov.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. april)

Foto: IMDB

 

 

RTS1

Šavovi 21.10

Priča s elementima trilera i melodrame bavi se temom novorođenih beba nestalih iz bolnica koje su godinama, a po svedočenjima stotina roditelja, proglašavane umrlim. A zapravo su prodavane na usvajanje. Scenario je inspirisan svedočanstvom krojačice iz Beograda, koja već skoro dve decenije traga za svojim „umrlim sinom“. Ona se bori protiv bolničke administracije i lekara, policije, sudova i opštinskih funkcionera kako bi dobila ispravnu umrlicu koja bi pružila dokaz gde joj je dete sahranjeno. Nepunih dvadeset godina kasnije ona veruje da je pronašla svog sina u naselju u predgrađu Beograda. Uloge: Snežana Bogdanović, Vesna Trivalić, Igor Benčina.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (1. april)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Godina nasilja

Radnja filma „Godina nasilja“ smeštena je u 1981. godinu u kojoj je u Njujorku zabeležen je najveći broj kriminalnih dela u istoriji grada. U tim opasnim vremenima doseljenik Abel Morales pokušava da razgrana svoj dobro uhodani posao, ali nasilje i korupcija prete da unište sve što je stvorio, pa čak i njegovu porodicu. Uloge: Oskar Ajsak, Džesika Čestejn.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading