televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (31. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.15 Prva

Roki 5

Roki Balboa je u penziji zbog povreda koje mu je tokom meča naneo Ivan Drago. Po povratku kući, on otkriva da je njegov menadžer na Volstritu izgubio bogatstvo koje je stekao kao svetski šampion u teškoj kategoriji. Bez para i s odbrojanim danima u ringu, Roki počinje da trenira mladu boksersku nadu Tomija Gana. Uloge: Silvester Stalone, Talija Šajr, Bart Jang.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (31. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Matriks 2

Nakon što su ga Morfeus i Triniti oslobodili nadzora mašina i virtuelnog života, mladi Tomas Neo Anderson, još uvek sasvim ne veruje da je upravo on Izabrani. Onaj koji bi, prema tvrdnjama proročice, ljudske parazite i pobunjenike iz kolonije Sion mogao da oslobodi zatočeništva u parazitskoj Matrici. Zbliživši se sa Triniti, Neo je u njoj pronašao ženu svog života, ali ga muče nevolje - snovi o njenoj pogibiji. Uloge: Kijanu Rivs, Lorens Fišburn Keri-En Mos.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (31. mart)

Foto: IMDB

 

 

00.05 Superstar

Denkerk

Drama iz Drugog svetskog rata, a radnja filma se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koje je opkolila nemačka vojska, za vreme bitke za Francusku. Uloge: Tom Hardi, Kilijan Merfi, Kenet Brana.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading