PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (26. mart)
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (26. mart)

Promo Pink

 

 

13.30 Pink

Pinkove zvezdice

Muzičko takmičenje za talentovane klince vraća se na TV Pink, i to u novom terminu - emitovaće se nedeljom u 13.30 časova. Ono što je zasad poznato jeste da će nova sezona biti otvorena velikim televizijskim audicijama, kada će žiri odabrati takmičare koji će dobiti priliku da osvoje srca publike i postanu nova Pinkova zvezdica. Tokom prethodnih pet sezona „Pinkovih zvezdica“, najpopularnijeg dečjeg muzičkog takmičenja na Balkanu, domaća javnost imala je priliku da upozna veliki broj maestralnih pevačkih talenata koji su svojim impresivnim vokalnim sposobnostima, ali i spektakularnim nastupima, oduševili čitav region. Zato nema dileme ni u šestoj sezoni - publika će i ovog puta uživati gledajući i slušajući vanserijske talente i sigurni smo, buduće velike zvezde.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (26. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.15 B92

Plaćeni ubica 2: Ratnik

Rat zbog droge na granici SAD i Meksika eskalira jer su karteli počeli da trguju  s teroristima širom američke granice. Kako bi pobedio u ovome ratu, savezni agent Met Grejver ponovo se udružuje sa CIA agentom Alehandrom. Uloge: Benisio del Toro, Džoš Brolin.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (26. mart)

Foto: IMDB

 

 

21.00 Cinemania

Razmena

Kada mu umre sin, a ćerka nestane, Klej Travis se od srećno oženjenog oca dvoje dece pretvara u čoveka s misijom. Odlučan da ćerku vrati kući i zaštititi svoju porodicu, on odlazi sa svog ranča u Kanzasu i kreće u Dodž Siti, gde prati zlog vlasnika bordela, koji je odgovoran za njen nestanak. Uloge: Kris Kristoferson, Majkl Pare.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading