televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. februar)

Foto: IMDB

 

 

22.00 Superstar

Ubistvo u Beloj kući

Detektiv vašingtonskog Odeljenja za ubistva Regis Harlan pozvan je u Belu kuću da istraži ubistvo jedne od radnica. Ali svađalački nastrojeni predvodnik tajne službe Nik mu ne dozvoljava slobodno kretanje i pokušava da ga svim silama udalji sa slučaja. Nepokolebljivi Regis nastavlja istragu, a tragovi sve pouzdanije vode do vrha, možda i do samog predsednika Amerike. Uloge: Vesli Snajps, Danijel Benzali.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. februar)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Aleks Kros

Film donosi priču o policijskom psihologu Aleksu Krosu koji istražuje jeziva ubistva serijskog ubice Majkla Salivana. Njih dvojica se suočavaju u igri mačke i miša u kojoj su ulozi veliki, ali, kada misija postane lična, Kros dolazi do svojih moralnih i psiholoških granica u ovom napetom i uzbudljivom akcionom trileru. Uloge: Tajler Peri, Metju Foks, Rejčel Nikols.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (22. februar)

Foto: IMDB

 

 

23.15 Prva

Vatromet taštine

Oskarovac Tom Henks zajedno s velikim zvezdama Brusom Vilisom i Melani Grifit nastupa u ovoj skandaloznoj priči o pohlepi, požudi i, naravno, taštini u adaptaciji slavnog romana Toma Vulfa o ekscesima njujorškoga sveta bogatih u osamdesetima. Uloge: Tom Henks, Brus Vilis, Melani Grifit.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading