televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

23.40 RTS2

Opasna Džejn
Džejn živi na farmi s voljenim suprugom Bilom Hemondom. Ali, nakon što se Bil sukobi s okrutnim kriminalcem Džonom Bišopom, Džejn zna da je njihovoj sreći došao kraj. Prisiljena je da se za pomoć obrati bivšem vereniku jer zna da će joj Bišop i njegova banda uskoro zakucati na vrata... Uloge: Natali Portman, Džoel Edžerton, Juan Makgregor.
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

15.30 Superstar
Kralj Petar
Kralja Petra Karađorđevića je kao mladog proterala iz Srbije suparnička dinastija Obrenovića. Nikada nije uspeo da napravi čvrstu vezu sa zemljom iz koje je potekao, narodom čiji je potencijalni kralj, niti titulom koja mu po pravu pripada. Spletom istorijskih okolnosti vraća se u domovinu, uvodi parlamentarnu demokratiju na dvor i započinje obnovu Srbije. Ali Srbiji se ne da da napreduje. Atentatom u Sarajevu počinje Prvi svetski rat. Austrougarska pokazuje svu svoju nemilosrdnost. Uloge: Lazar Ristovski, Milan Kolak, Danica Ristovski.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva
96 sati: U begu
Bivši CIA agent Brajan Mils ne beži više od najgorih zlikovaca današnjice nego od ujedinjenih policijskih snaga Los Anđelesa CIA i FBI. Njih će regrutovati Frenk Dokler nakon što Mils pobegne tokom hapšenja običnim policajcima. Naime, Brajanu je neko namestio ubistvo bivše supruge, a u životnoj opasnosti naći će se i njegova ćerka Kim. Uloge: Lijam Nison, Forest Vitaker.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading