PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Zaspanka za vojnike 14.15 Superstar

Stevan Jakovljević, profesor biologije i učesnik Prvog svetskog rata, dolazi u selo na 20. godišnjicu od završetka rata i otvaranje spomen-kosturnice, gde je nekada boravio zajedno sa svojom prvom ratnom jedinicom. Stevan je tokom rata otišao na iznenadno odsustvo kako bi video šta je s njegovom porodicom, jer je čuo da su njegovo selo napali Bugari. Kasnije je prekomandovan i jedan od razloga što dolazi na postavljanje kosturnice je što želi da sazna šta je bilo sa njegovim prvim ratnim saborcima, posebno sa poručnikom Aleksandrom. Uloge: Ljubomir Bandović, Marko Vasiljević, Vuk Jovanović.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Taksi 4 21.00 B92

Pre izručenja Africi gde a očekuje suđenje, ozloglašeni belgijski kriminalac poveren je policiji Marselja na manje od 24 sata. Ali lukavi prevarant ubeđuje nespretnog policajca, Emilijena, da je skromni radnik belgijske ambasade koga je nasamario briljantni kriminalac. Uloge: Sami Naseri, Frederik Difental.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate

Foto: IMDB

 

 

Tako daleko a tako blizu 24.00 Prva

Damijel, bivši anđeo, koji je odlučio da se vrate u zemlju živih, sada živi srećno kao pica majstor, sa ženom koju voli - cirkuzantkinjom Marijon. Iako je anđelima zabranjeno da direktno intervenišu u životima ljudi, Kasijel impulsivno krši ovo pravilo kada devojčica pada sa balkona, a on se baci u ponor da je uhvati. Uloge: Oto Zender, Nastasja Kinski, Vilem Dafo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading