televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana

Foto: IMDB

 

 

Marš na Drinu 14.45 Superstar

Radnja filma prikazuje Cersku bitku, koja se odigrala na samom početku rata. Protagonisti su pripadnici artiljerijske baterije Kombinovane divizije srpske vojske, koje čine različiti slojevi srpskog društva na početku 20. veka. Radnja počinje objavljivanjem opšte mobilizacije u Srbiji. Artiljeriski stariji vodnik Veca, koji potiče iz bogate bankarske porodice, raspoređen je u artiljerijskoj bateriji. U prošlom ratu, bio je član komisije za nabavku topova. Njegova porodica i sada želi da ga postavi u tu komisiju, ali on želi da se priključi bateriji, i krene u rat. Uloge: Aleksamdar Gavrić, Ljuba Tadić, Nikola Jovanović, Dragomir Bojanić Gidra, Zoran Radmilović, Branko Pleša, Ljubiša Jovanović.

PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana

Foto: IMDB

 

 

Šta učini, sine moj? 21.00 B92

U psihološkom trileru, baziranom na pravom zločinu, Majkl Šenon glumi Breda, maminog dečaka i glumca u usponu, koji se vraća u San Dijego nakon uznemirujućeg iskustva u peruanskoj džungli. Njegov kasniji nastup u grčkoj drami nastavlja se u stvarnom životu i on ubija svoju majku. Policija je pozvana na mesto zločina i ubrzo otkriva da se ubica krije u svojoj kući sa dvoje taoca. Nakon nekoliko razgovora sa verenicom ubice i njegovim pozorišnim rediteljem, policija shvata da ima posla s čovekom koji je izgubio dodir sa stvarnošću. Uloge: Majkl Šenon, Vijem Defo, Koli Sevinji.

PREPORUKA najboljih filmova za narednih sedam dana

Foto: IMDB

 

 

Dobro došli, gospodine Čens 23.15 Prva

Gospodin Čens živi uz svog poslodavca u kući s vrtom u Vašingtonu. Nikada ne izlazi izvan granica imanja. Njegov život sveden je na uređivanje vrta i gledanje televizije. Ne poznaje vanjski svijet i potpuno je zadovoljan svojim životom. Ali kad njegov poslodavac umre, on mora da ode. Sa sobom nosi samo daljinski upravljač za televizor. Upotrebiće ga vrlo brzo, kad ga napadne skupina dečaka. G. Čens, naime, ne razlikuje televizijsku sliku od stvarnosti i misli da će pritiskom na daljinski upravljač promeniti događaje koje vidi. Uloge: Piter Selers, Širli Meklejn.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading