"PUTUJ MIRNO PAJDO" Zajedničkom fotografijom iz detinjstva Đuro se oprostio od najboljeg druga, "Otišao je najbolji od nas"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Smrt legendarnog bosanskog glumca Saše Petrovića potresla je i Branka Đurić Đuru, kojeg poznaje od ranog djetinjstva. Pogođen vesti o smrti svog prijatelja, Đuro se na Instagramu oprostio od njega zajedničkom fotografijom iz detinjstva.

"Juče je otišao najbolji glumac naše generacije i moj drugar iz ranog detinjstva. Bio je prvi u svemu. Bio je prebrz za jedan život. Zbogom Sala. Putuj u miru druže. Toliko smo toga prošli zajedno", napisao je.

Foto: Printscreen/instagram

 

Saša i Đuro su zajedno odrasli u Sarajevu, a potom nastavili profesionalnu saradnju. Njihov prvi zajednički projekat bila je kultna „Audicija” iz 1985. godine, zatim su sarađivali na filmu „Ovo malo duše” Ademira Kenovića, u kojem je Saša igrao lik Latifa, a Đuro Ibrahima.

Sašu će publika svakako pamtiti po ulogama u filmovima „Hajde da se volimo“, „Teško je biti fin“, kao i popularnoj seriji „Lud, zbunjen, normalan“. Ostaće prepoznatljiv i po radu u Kamernom teatru i predstavi „Sećaš li se Doli Bel?“ Podsećamo, juče je u 61. godini preminuo glumac Aleksandar Saša Petrović. Nakon borbe sa bolešću, preminuo je u rodnom Sarajevu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading