STRAŠNA TRAGEDIJA Otkriveni detalji smrti čuvenog "Moćnog rendžera" - Posvađao se sa ženom, par sati kasnije našli ga u kupatilu
Profimedia

Džejson Dejvid Frenk, glumac koji je od 1993. do 1996. godine igrao Tomija Olivera, Zelenog, a potom i Belog Moćnog Rendžera u seriji "Moćni rendžeri", pre nekoliko dana je izvršio samoubistvo. Samo par meseci pre tragedije, objavljeno je da se Džejson Dejvid razvodi od supruge Temi.

Razlog za prekid braka je njegova navodna afera sa drugom ženom, a američki mediji sada pišu da je par bio zajedno kada je glumac rešio da digne ruku na sebe. Džejson Dejvid je bio smešten u jednom hotelu sa Temi, a osoblje hotela je otkrilo da je obezbeđenje moralo da reaguje zbog žučne svađe supružnika.

Temi i glumac su iznajmili dve sobe, ali se svađa dogodila u kasnim večernjim satima u njegovom apartmanu. Nakon reakcije obezbeđenja, Džejson je isterao Temi iz sobe i zaključao se, a ona je oko 5 ujutru zvala policiju jer nije mogla da ga dobije na telefon. Kada je policija došla, otkriveno je da se glumac obesio u kupatilu. Imao je 49 godina.

Frenk je pre 5 godina izbačen sa premijere filma "Moćni rendžeri" u kojem se pojavljuje. Glumac i MMA borac je želeo da snimi reakcije publike u sali!

"Ja sam lik iz filma koji je želeo da snimi reakciju publike kada se Ejmi i ja pojavimo na čas. Čim su se naši likovi pojavili na platnu, došli su momci iz obezbeđenja i izveli me napolje", rekao je Frenk medijima i dodao - "Nisam video kraj filma! Svađao sam se s obezbeđenjem koje je tražilo da im predam telefon i rekao sam im 'ne može'".

Komentari (0)

Loading