PREMIJERA FILMA Ala je lep ovaj svet, 22. septembra
Foto: Nemanja Miščević

Autorska i glumačka ekipa filma „Ala je lep ovaj svet“ najavila je na jučerašnjoj konfrenciji za medije da će film premijerno biti prikazan u beogradskoj MTS dvorani 22. septembra.

Na konferenciji za medije govorili su - reditelj Filip Čolović, scenarista i glumac Andrej Šepetkovski, producentkinja Aneta Ivanović, kao i glumci - Andrija Kuzmanović, Andjelka Prpić, Miljana Gavrilović i Stefan Bundalo.

Foto: Nemanja Miščević

 

-Najlepše je kad reditelj može da stvori svoj svet, a to se sa ovim filmom dogodilo. Mi smo svi zajedno napravili naš poseban, izmaštan svet, dosta pomeren. Nismo po svaku cenu jurili humor, naravno ima duhovitosti, jer Šepetkovski ume zaista divne dijaloge da napiše- istakao je Čolović.

Foto: Nemanja Miščević

 

Glavnu žensku ulogu u ovom filmu tumači Andjelka Prpić, koja igra voditeljku Unu. 

-Takva moja junakinja svakako postoji na našm televizijskom nebu. Učinili smo da ona bude simpatična publici, a dobro je što se njoj dešava prava metamorfoza. Uspeva da nadje divnog čoveka za sebe, i postiže da sve bude kako treba. Osnovna suština našeg filma je da vera, umetnost i vera pobedjuju i čine nas boljim ljudima. Andrija Kuzmanović je izvanredan partner, sve vreme me je vodio kroz film na čemu sam mu beskrajno zahvalna - zaključila je Andjelka Prpić.

Foto: Nemanja Miščević

 

-Nakon što sam pogledao film, izašao sam nasmejan i dopalo mi se što smo stvorili neki svoj stil gde sve može, a ništa ne mora. Porodica, ljubav, prijateljstvo, to su glavne teme i metamorfoza koja nam se u filmu dešava. Nekada je to sve bilo normalno, a danas na žalost više nije- izjavio je Andrija Kuzmanović.

Producentkinja Aneta Ivanović istakla je da ljubav i umetnost imaju kapacitet da promene svet i to je glavni motiv filma.

Ljubavna komedija „Ala je lep ovaj svet” je savremena i duhovita filmska priča u produkciji kuće „Blue Butterfly“i Telekoma Srbije.

Glavne junake ove posve drugačije ljubavi čine andjeo Ljubiša (Nikola Pejaković) koji pokušava da spojinespojivo: neafirmisanog reditelja Batu (Andrija Kuzmanović), i popularnu i harizmatičmu TV voditeljku Unu (Anđelka Prpić), a dodatno se u sve to meša policijski inspektor Trišić (Andrej Šepetkovski). 

Autorsku ekipu čine reditelj Filip Čolović, scenarista Andrej Šepetkovski, direktor fotografije Saša Srećković, producent Aneta Ivanović dok glumačku ekipu čine Nikola Pejaković, Andrija Kuzmanović, Anđelka Prpić, Andrej Šepetkovski, Anica Dobra, Bane Vidaković, Tihomir Stanić, Branka Pujić, Andrija Milošević, Miljana Gavrilović i mnogi drugi.

Film je pretpremijerno prikazan letos na 46. izdanju Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, gde je osvojio Nagradu publike.

DOMAĆE SERIJE ČIJI SU CITATI DEO SVAKODNEVNOG GOVORA I DAN DANAS Koje su top tri omiljene domaće serije među studentima

 

Komentari (0)

Loading