Pem i Džonaton
Facebook.com
Pem i Džonaton

Facebook.com

Pem i Džonaton, Foto: Facebook.com

Razlika od 39 godina ne predstavlja jaz njihovoj ljubavi, kao ni činjenica da je Pem postala baka, nakon što je dobila prvo unuče.

Zaljubljeni par se uglavnom ne obazire na ružne komentare i tvrde kako ih ništa neće razdvojiti, mada Pem priznaje da ponekad negoduje kada joj prijateljice prigovaraju na račun Džonatonovih godina.

Osim što je izjavila da im je seks fantastičan, Pam poručuje,

- Još uvek ne mogu verovati da su mi prijateljice s kojima se družim više od 30 godina okrenule leđa jer sam s mladim muškarcem. Džonaton je ljubav mog života i nije me briga što drugi misle - navela je Pem.

Upoznali su se još u februaru 2018. kada je njoj bilo 58, tako što joj je Džonaton poslao poruku putem aplikacije za upoznavanje "Badoo". Džonaton je tada rekao kako ima 19 godina, što je Pem isprva uplašilo.

- Pomislila sam da sam prestara za njega, ali mi je on tada napisao da i sam želi vezu sa osobom mojih godina- kaže Pem, a potom dodaje kako je i sama uvek preferirala mlađe muškarce.

-Još u tridesetima počeli su mi se sviđati mlađi muškarci. Jednom sam čula u prolazu kako žene komentarišu da smo odvratni i da ne bismo trebali biti zajedno. Ta situacija me ponekad uznemiri, ali odlučili smo  da ignorišemo ružne komentare i poglede - ispričala je Šastin. 

Kako je on živio u Minnesoti, 1448 kilometara daleko, prvo su se viđali putem video-poziva, a nedelju dana kasnije doputovao je kod Pem.

- Kada sam ga videla izgledao je još bolje nego preko slika. Potrčali smo jedno drugome u zagrljaj i počeli se strastveno ljubiti, bila je to ljubav na prvi pogled. Možda je mlađi, ali ima puno iskustva. Te noći smo vodili ljubav i gotovo da nismo spavali - zadovoljno priča Pem. 

Pem i Džonaton

Facebook.com

Pem i Džonaton, Foto: Facebook.com

Kada je nakon nedelju dana krenuo svojoj kući, Pem ga je zamolila da ipak ostane. Džonaton je pristao i od tada žive zajedno. Mladić je već sutradan upoznao Pemine kćerke koje su presrećno odobrile majčinu vezu. Blagoslov vezi ujedno su dali i Džonatonovi roditelji, koji imaju isto godina koliko i devojka njihovog sina. Oni su naveli kako je Džonaton uvek voleo starije  žene.

Džonaton je Pem zaprosio i tako ozvaničio početak njihove romantične bajke.