Melisa Puerto
Instagram/Printscreen
Melisa Puerto

Instagram/Printscreen

Melisa Puerto, Foto: Instagram/Printscreen

 

* Kada se saznalo da je Melisa Puerto radila kao striptizeta i prostitutka, izgubila je posao nastavnice u osnovnoj školi

* Nedeljama nakon toga bila je glavna vest u američkim medijima, a javnost ju je osuđivala

* U očima iste javnosti, seksualne radnice nisu "materijal za brak"

Četiri godine nakon što je ostala bez nastavničkog posla upoznala je svog muža. Godinu dana kasnije rodila je sina, a trenutno nosi drugu trudnoću. Posao striptizete i prostitutke platilo je njeno obrazovanje, ali joj je, kako kaže, pružio i važnu lekciju.

Pročitajte još:

- Majčinstvo i seksualni rad su dva najteža posla kojima žena može da se bavi. Način na koji su majke i seksualne radnice primorane da ćute o svojim problemima znatno otežava te poslove - rekla je.

Kao seksualna radnica bila je plaćena da obavlja emocionalan posao koji se inače od žena očekuje da rade besplatno - muškarci su joj često plaćali da ćutke sedi i sluša o njihovim životnim problemima. Zbog toga je, kada je kasnije upoznala svog supruga, već bila umorna od toga da potrebe muškarca stavlja ispred svojih.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

We’re “I’m in so much pain from the weight of the baby pulling down on the top part of my stomach” weeks pregnant

A post shared by Melissa Petro (@melissa.petro) on Nov 11, 2019 at 6:43am PST

- Želela sam nekoga ko je spreman da podjednako uloži u vezu koliko i ja. To sam našla u svom suprugu. To što sam u startu znala šta želim od braka mnogo je olakšalo naš odnos. Sa njim sam prvi put osetila društvenu prihvaćenost, ali mi je majčinstvo pokazalo da sam bila u zabludi - kazala je Melisa.

Pre nego što je rodila sina zamišljala je majčinstvo kao lako i prirodno, ali ju dočekala svakodnevica puna obaveza, problema i nespavanja. Rad u seksualnoj industiji ju je, kako tvrdi, naučilo da se sa svim izazovima nosi sa osmehom.

"Majka me izbacila sa 13 godina, počela sam da se k*rvam po ulici... Mušterije obave posao, pa otimaju pare nazad!"

Kao u svakoj društvenoj grupi, i kod prostitutki postoji ogroman jaz: neke su "elitne" i žive luksuzno, ali ima i onih sa same margine društva - uličarki čija je svakodnevica ispunjena zlostavljanjem i poniženjima, koje su na ivici egzistencije, zavisne od narkotika i alkohola.

- Naučila sam da budem energična. Mogla sam istovremeno da perem veš, hranim bebu i usisavam, sve to ne skidajući osmeh na koji je moje dete računalo. Ja sam dobra majka, ne uprkos mom prethodnom zanimanju, već i zbog njega - zaključila je ona.

BONUS VIDEO: Počela je paklena godina četvorke! Spremite se za mučne promene!