POHVALILA SE FOTOGRAFIJOM, NA NJU OSULI DRVLJE I KAMENJE Žene šokirano komentarisale u čemu to kupa dete. Majka se loše pravdala (FOTO)

Devojčica ima tri godine

Devojčica, kupanje
Devojčica, kupanje, Foto: Instagram

*Majka podelila priču iz "kućne apoteke"

*Fotografiju objavila na društvenoj mreži, komentatori izrazili neslaganje

*Stali u odbranu devojčice od 3 godine

 

Jedna mama iz Australije Mel Vots sa svojim pratiocima na Instagramu podilila je neobičan način za lečenje ekcema kod svoje trogodišnje ćerke Indie.

Naime, kad je napunila 3 meseca malenoj Indi je počela da ima probleme s kožom. Mel je sve pokušavala, od odlaska kod specijaliste do dijete bez mlečnih proizvoda, bez glutena, sve do brojnih krema.

Nakon što je devojčica dobila dijagnozu dečjeg ekcema i psorijaze, malena Indi je morala da sledi strogu rutinu posebnih kupki i steroidnih krema. Ali, Mel se okrenula majčinom mleku nakon što joj je prijateljica rekla kako to može ublažiti ekcem.

U postu na Instagramu, Mel je napisala:

- Indi je bila toliko uzbuđena što se kupa u "majčinom mleku"... Mislim, pokušavaš sve što treba? Probaj da okupaš svoju bebu u majčinom mleku, koža će joj biti tako glatka.

Majčino mleko ima lekovita svojstva, pa mnogi stručnjaci preporučuju majkama da bradavice nakon dojenja, umesto kremom, premažu svojim mlekom. Među majkama se takođe prenose iskustva o lečenju manjih povreda, upale oka ili upale uha s par kapi mleka.

Mel je ispričala, gotovo se loše braneći od osude, da nije pokušavala da izleči ekcem, samo se jednostavno nadala da će se ublažiti suvoću Indijine kože tokom australijske zime. Dodala je kako je dete nakon kupke "izašlo super glatko nakon što je samo neko vreme sedela u njemu".

BEBA IMALA SAMO 12 DANA Majka mahnito vozila, policajac zaustavio auto! Kada je otvorio vrata, video je suze i strah u očima (VIDEO)

Ali nažalost, nisu svi bili uvereni ovom metodom. Jedna osoba je vrlo negativno prokomentarisala majčin postupak.

- Pa, to je glupo i vrlo nehigijenski.

Druga je dodala pridiku, nešto blažim tonom.

VELIKA OPASNOST U SREDOZEMLJU Naučnici upozoravaju na užas koji se trenutno dešava! Ljudi su sve uznemireniji!

- Kupanje u njemu nije nužno, iako izgleda zabavno i može imati povlastice. Samo vidim više koristi za dete koje ga pije.

Međutim, Mel je dobila i mnogo reči podrške od drugih mama.

ČUDOVIŠTE SNIMLJENO IZ BLIZINE! Džinovski tornado bacio prikolicu 240 KILOMETARA, ide ka VELIKOM GRADU!

Realnost je da niko nema pravo da osipa drvlje i kamenje na majku koja se okrenula alternativnim metodama lečenja. I to lečenja deteta koje se, očito, najveći deo života bori sa problemom za koji metode zvanične medicine nisu dale rešenje. 

BONUS VIDEO: Francuska povlači priznanje Kosova

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi