JEZIVO PROROČANSTVO JEDNOG OD NAJBOGATIJIH LJUDI NA SVETU Zemlju će pogoditi megakatastrofa, gubici će biti ogromni! Otkrio kad da očekujemo veliki udar!

Voren Bafet, treći najbogatiji čovek na svetu, upozorio je na neminovnost "velikog udara", odnosno katastrofe, u odnosu na koju će uragani Katrina i Majkl delovati kao "patuljci".

zemlja sunce
Zemlja, Foto: Profimedia.rs

"Velika katastrofa, koja će prevazići uragane Katrina i Majkl, dogodiće se - možda sutra, možda za više decenija", napisao je Bafet u godišnjem pismu deoničarima kompanije "Berkšir Hadavej" iz Omahe.

Prema njegovim rečima, ta katastrofa može da bude uragan, zemljotresi, ili može da bude potpuno iznenađenje, kao što je sajber-napad koji bi mogao da ima nezamislive posledice. I dok drugi u njegovim rečima vide samo katastrofu, 88-godišnji Bafet vidi i poslovnu priliku.

"Kad takva megakatastrofa udari, imaćemo gubitaka i oni će biti veliki, jako veliki. Ipak, za razliku od mnogih drugih, mi ćemo nastojati da već narednog dana proširimo posao", napisao je on.

U JADRANU SNIMLJENA RETKA VRSTA AJKULE Zašiljena vilica i peraja, mišićavo telo, ovakvo čudovište nije viđeno godinama!

Bafet je jedan od najuspešnijih svetskih investitora koga, zbog njegovih investicionih predviđanja, nazivaju "prorokom iz Omahe".

Sudeći po izveštajima geologa, seizmologa i drugih naučnika poslednjih godina, dve stvari su jasne: prvo, gomilaju se dokazi naše uloge u konstantnoj promeni klime i, drugo, naša sposobnost da predvidimo rizik nadolazećih prirodnih katastrofa se poboljšava.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi