Tajni grad na Antarktiku
Printscreen Youtube
Tajni grad na Antarktiku

Printscreen Youtube

Tajni grad na Antarktiku, Foto: Printscreen Youtube

Ovo otkriće u dužini od 1.500 metara potaklo je brojne teorije zavera i spekulacije, a tome je pripomogla i činjenica da je "grad" na Google Earthu uočio istraživač paranormalnih aktivnosti poznat pod nadimkom Conspiracy Depot.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Mislio sam da je u pitanju objekat koji se koristi u svrhu istraživanja, ali pogledao sam koordinate za lokacije svih poznatih istraživačkih stanica na Antarktiku i najbliža je Norveška koja je udaljena 320 kilometara od tog mesta", kaže Conspiracy Depot.

Neki sumnjaju da je reč o nuklearnom bunkeru za svetske bogataše i elitu, dok drugi misle da je u pitanju pista za vanzemaljce.

IZVRTANJE ISTORIJE RADI OPRAVDAVANJA AKTUELNE POLITIKE U Crnoj Gori se snima serija o "srpskim okupatorima"!

 

Komentari (1)

pera rogonja

16.09.2018 13:20

Covek sam u godinama i sve vise verujem da sam se skolovao da naucim budalastine nekih naucnika koji su donosrili naucne radove sedeci u foteljama.Dobijali su resenja resavajuci neke zadatke iz matematike,fizike,hemije i td a da nikada nisu saznali istinu za neko njihovo resenje.Mislim da su se ljudi od nauke bogatili na nas naivne koji smo verovali da ukoliko dobro savladamo njihovo gradivo da cemo postati pametni ljudi.SADA SHVATAM DA SAM UCIO BUDALASTINE.