Tuča, ilustracija
prinstskrin/Srbija Tuce

 

Tuča, ilustracija

prinstskrin/Srbija Tuce

Tuča, ilustracija, Foto: prinstskrin/Srbija Tuce

Od trenutka kada je vesela mlada saopštila svoju životnu odluku, krenula je velika netrpljevost. I baš zbog toga izbila je opšta tuča među svatovima, pa je na kraju svadbeno veselje i prekinuto. 

U celom svetu normalno je da mlada na venčanju ostavi svoje prezime, i da uz svoje doda i mladoženjino. Međutim, izgleda da to ipak nije prihvatljivo u Leskovcu, gde je došlo do fizičkog obračuna izmeđusvatova zbog mladine odluke da zadrži svoje i doda njegovo prezime.

Do ovog je incidenta došlo pre par nedelja u poznatom gradskom restoranu u ovom gradu, kada je mlada rekla matičaru da zadržava svoje prezime i dodaje suprugovo.

"Ku*vo! " začulo se nakon mladine odluke, a to je rekao verovali ili ne njen svekar.

Kako su muzičari rekli, na svadbi više ništa nije bilo isto.

"Nakon toga su se posvađale i prije. Koliko je bilo neprijatno, toliko je bilo i smešno jer je reč o uglednim gradskim porodicama. Obe imeju “pedigre” uspešnih leskovačkih privrednika" rekli su muzičari za Jugmedia.rs.

O ovom do sada u Leskovcu nezabeleženom incidentu, danima se pričalo po gradskim kuloarima.

"Kada je svekrva tašti u jeku svađe rekla: "Glupa ku*vo!", ova joj je odgovorila: "A što sam glupa?", nakon čega je nastao opšti smeh u dvorani " govori o ovom incidentu basista iz svadbarskog benda, a njegovu priču do poslednjeg slova potvrđuju i konobari i neki od svatova. Nažalost, ova surova šala nije zaustavila netrpeljivost među svatovima, već je nekoliko sati kasnije sve kulminiralo opštom tučom gostiju, pa je slavlje nakon toga i prekinuto.

Kako izgledaju tuče na veseljima u Srbiji, pogledajte u dole priloženom linku: