Pare, novac, zarada, dinari, dinar
Shutterstock, ilustracija
Pare, novac, zarada, dinari, dinar

Shutterstock, ilustracija

Pare, novac, zarada, dinari, dinar, Foto: Shutterstock, ilustracija

Prema njenim rečima, kada je prijateljici rekla da je u veoma lošoj finansijskoj situaciji, prijatno se iznenadila kada joj je prijateljica donela dve kese pune namirnica, da bi joj, kako je rekla, malo pomogla. Prijateljica joj je rekla da su to njene neželjene zalihe, ali kad je pogledala unutra, bila je potpuno šokirana onime što je videla.

PROČITAJ JOŠ:

- Najpre sam bila dirnuta kada mi je donela kese, ali kada sam ih otvorila, unutra sam videla načetu, pokvarenu, staru i buđavu hranu. Hleb je bio buđav, neke od tegli su bile otvorene ili im je rok već odavno prošao, a povrće je bilo daleko od svežeg. Iz dve velike kese sa namirnicama koje mi je dala samo dve stvari nisu završile u smeću nakon njenog odlaska. Ne znam da li prelazim granicu, ali osećam se jako loše što sam joj toliko zahvaljivala, a ona mi je donela stvari koje mi nimalo ne mogu pomoći - napisala je u svojoj objavi na Mumsnetu, ističući koliko ju je razočarala i rastužila cela situacija.

PREPORUČUJEMO:

Ljudi se složili kako to nije nimalo u redu, kao i da im nije jasno kako se neko može tako licemerno ponašati.

- I ja bih se jako uzrujao i verovatno bih se osećao prilično neugodno nakon što bih joj zahvalio i tek tada otkrio da je to kesa puna smeća. To nije lepo, pogotovo od prijatelja - utešio ju je jedan čovek, dok je drugi istakao kako je njin potez nehuman.

Jedna žena predložila joj je da nešto preduzme, kao i da prestane da ćuti jer tako neće ništa postići.

- Ovo je grozno. Pozovi je kod sebe na ručak napravljen od sr*nja koje ti je dala i vidi kakav će joj izraz lica biti kad shvati šta ju je snašlo - savetovala ju je.